Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Aποκλειστικό Newsit: “Γιατί μήνυσα τη γιατρό που πέταξε στο ράντζο τον καρκινοπαθή πατέρα μου”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Από τότε που μήνυσα τη γιατρό δέχομαι εκβιασμούς”  καταγγέλει η κόρη του ασθενούς που νοσηλεύεται στο Αττικό Νοσοκομείο.

Ξεσπάθωσε η κόρη του 71χρονου καρκινοπαθούς από την Κέρκυρα, που έφερε τον πατέρα της στην Αθήνα για να τύχει καλύτερης νοσηλείας και τελικά όπως η ίδια καταγγέλει κατέληξε να τον πετάξουν σε ράντζο και μάλιστα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αττικό στο Χαϊδάρι.

Όπως δήλωσε στο Νewsit η κόρη του ασθενούς που δε θέλει να δημοσιοποιήσει το ονομά της γιατί φοβάται για την υγεία του πατέρα της “εμείς φτάσαμε στο Αττικό την Κυριακή το απόγευμα και ο γιατρός που εξέτασε τον πατέρα μου στα έκτακτα περιστατικά μας είπε να κάνουμε άμεση εισαγωγή για νοσηλεία. Μας είπαν στις 7.30 το απόγευμα  να πάμε στη Δ΄ Παθολογική. Εκεί η συντονίστρια έπρεπε να ασχοληθεί για το σε ποιο θάλαμο έπρεπε να μπει ο πατέρας μου. Περιμενάμε..περιμέναμε…περιμέναμε και ο πατέρας μου ήταν σε ένα ράντζο, φορείο των ασθενοφόρων, δίχως καν σεντόνι.  Στις 8.30 ακομη δεν είχε γίνει τίποτα και η συντονίστρια ήταν άφαντη. Στις 11.00 το βράδυ ο πατέρας μου άρχισε να χάνει τις αισθήσεις του και τότε πήρα την αστυνομία. Όταν ήρθαν οι αστυνομικοί η συντονίστρια εμφνανίστηκε μετά από 30 λεπτά και χωρίς ταυτότητα και μονο όταν της είπαν ότι θα την πάνε στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων έφερε την ταυτότητά της στις 11.40 το βράδυ. Εγώ έφυγα για να υποβάλλω τη μήνυση και από τότε άρχισαν τα όργανα. Με εκβιάζουν με κάθε τρόπο πως εάν δεν αποσύρω τη μήνυση ο πατέρας μου δε θα τύχει της περίθαλψης που πρέπει. Σκεφτείτε πως σήμερα 3 μέρες μετά δεν είναι σε θέση να μου δώσουν ακριβή διάγνωση για να ξέρω τι θα κάνω και μου κάνουν διάγνωση με τις εξετάσεις που έφερα από την Κέρκυρα. Ντροπή”.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt η κόρη του ασθενούς:

Πλήρη στήριξη στη συντονίστρια γιατρό, το όνομα της οποίας είναι στη διάθεση του Newsit, παρείχε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αττικό, Ηλίας Λαμπίρης.

Όπως δήλωσε στο Νewsit o διοικητής “εμείς την ημέρα που ήρθε ο ασθενής είχαμε 925 προσελεύσεις στα έκτακτα ιατρεία και 129 περιστατικά έκαναν εισαγωγή. Ένα νοσοκομείο να σηκώσει 130 εισαγωγές σε μέρα εφημερίας είναι πολύ δύσκολο και υποχρεωτικά θα μπουν και ορισμένα κρεββάτια στο διάδρομο. Η άλλη επιλογή είναι να πάνε οι άρρωστοι σε άλλο νοσοκομείο. Αδειες κλίνες υπήρχαν, 5 στο παιδιατρικό, γύρω στις 7 με 8 στη μαιευτική και υπήρχαν και κλίνες στη μονάδα λοιμώξεων, καρκινοπαθής ηλικιωμένος δεν μπορούσε να μπει ούτε δίπλα σε παιδιά, ούτε δίπλα σε λεχώνες, ούτε στις βαριές λοιμώξεις. Μετά από 3 ώρες πάντως ο άρρωστος μπήκε σε κλίνη στη χειρουργική. Η συντονίστρια που μήνυσε η κόρη του ασθενούς ειναι εξαίρετου ήθους. Μήπως φταίει η γιατρός που γέμισε η γιατρός; Εμείς θα κάνουμε προκαταρκτική εξέταση, όχι ΕΔΕ”.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt ο διοικητής του νοσοκομείου:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε