Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αποκτήστε το τάμπλετ Samsung Galaxy Tab A στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Αποκτήστε το τάμπλετ Samsung Galaxy Tab A στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Μεγάλη προσφορά από την Dealber για το τάμπλετ 10,1 ιντσών Samsung Galaxy Tab A που μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών χρηστών.

Η Dealber διαθέτει το Samsung Galaxy Tab A (2016) των 16GB μόνο με 169 ευρώ για τις επόμενες μέρες που διαρκεί η προσφορά. Μπες στο dealber.gr και δες πώς μπορείς να το αποκτήσεις με τρία απλά βήματα!

Το Samsung Galaxy Tab 10.1 A είναι ένα tablet 10,1 ιντσών με λειτουργικό σύστημα Android και διατίθεται στην αγορά από τη Samsung Electronics. Ανήκει στη νέα high-end σειρά “A”, το οποίο περιλαμβάνει επίσης ένα μοντέλο 9.7 ιντσών. Βγήκε τον Μάιο του 2016.

Είναι ένα εξαιρετικό tablet για καθημερινή χρήση, το Samsung Galaxy Tab A 2016 είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και των πλέον απαιτητικών. Με μικρές διαστάσεις και χαμηλό βάρος, θα σου επιτρέψει να το έχεις μαζί καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας σου.

Στο εσωτερικό του Galaxy Tab A 10.1 (2016) εντοπίζεται το Exynos 7870 SoC με οκτώ πυρήνες Cortex-A53, 2GB RAM και 16GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου (μέσω microSD έως και 200GB).

Στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα 2,0 Megapixels (f/2.2) ενώ στο πίσω μέρος διαθέτει την κύρια κάμερα, η οποία βασίζεται σε αισθητήρα 8,0 Megapixels και συνεπικουρείται από σύστημα φακών με διάφραγμα f/1.8.

Διαθέτει εξαιρετικές λειτουργίες κάμερας σε σχέση με ότι έχουμε συνηθίσει ως τώρα! Ο αισθητήρας 8MP αποτυπώνει αυτόματα ευκρινέστερες φωτογραφίες δράσης, ενώ το φυσικό φλας LED συμβάλλει στη δημιουργία του κατάλληλου φωτισμού σε σκοτεινό περιβάλλον και θα σου εξασφαλίσουν καθαρά και φωτεινά πλάνα ακόμα και με χαμηλό φωτισμό.

Η λειτουργία συνεχούς λήψης προσφέρει τη δυνατότητα λήψης διαδοχικών φωτογραφιών με ένα μόνο άγγιγμα ενώ η αυτόματη εστίαση εξασφαλίζει ότι οι φωτογραφίες σου είναι πάντα τέλειες. Επίσης, η λειτουργία One Shot σου επιτρέπει να εναλλάσσεσαι εύκολα μεταξύ φωτογραφικής μηχανής και βιντεοκάμερας, πατώντας το αντίστοιχο εικονίδιο στο πλάι και με την καταγραφή βίντεο σε FHD 1080p θα βλέπεις και θα ζεις την κάθε στιγμή σου ξανά και ξανά! Απαθανάτισε λοιπόν τη στιγμή με το Samsung Galaxy Tab A 10.1 Wi-Fi και απόλαυσε καθαρές και ευκρινείς εικόνες με το πάτημα ενός κουμπιού!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε