Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Αποχώρησαν από τα γραφεία της ΝΔ οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία – Αύριο θα κάνουν πορεία στην Ιπποκράτους

Αποχώρησαν από τα γραφεία της ΝΔ οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία – Αύριο θα κάνουν πορεία στην Ιπποκράτους

Πήραν τη διαβεβαίωση πως τα αιτήματά τους θα φτάσουν έως τον πρωθυπουργό. Νέα πορεία αύριο, αυτή τη φορά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Περίπου στις 11:15 οι εργαζόμενοι έφτασαν έξω από τα γραφεία του κόμματος. Αντιπροσωπεία του σωματείου Τρίαινα συναντήθηκε με τον γραμματέα Συνδικαλισμού της ΝΔ Φίλιππο Ταυρή, ο οποίος δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα αιτήματά τους στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Μετά τη συνάντηση, οι εργαζόμενοι αποχώρησαν αλλά δεν εγκαταλείπουν τις κινητοποιήσεις, αφού θα δώσουν συνέχεια αύριο. Στις 10:00 θα καταθέσουν στεφάνι στο Πολυτεχνείο και στη συνέχεια θα κάνουν πορεία στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην Ιπποκράτους.


Νωρίς το πρωί, οι εργαζόμενοι στον Σκαραμαγκά συγκεντρώθηκαν στο Πάντειο πανεπιστήμιο κι από εκεί ξεκίνησαν την πορεία τους.
 

Οι εργαζόμενοι ζητούν να μη χάσουν τις δουλειές τους και να μην κλείσουν τα ναυπηγεία. Διαμαρτύρονται επίσης για την εκ περιτροπής εργασία που τους έχει επιβληθεί.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η στιγμή της επίθεσης στον Γερμανό πρόξενο – Εργαζόμενοι των ΟΤΑ έδειραν μέλη της γερμανικής αντιπροσωπείας – Φωτό και βίντεο!

Χτύπησαν στο κεφάλι 13χρονο με γκλοπ – ΦΩΤΟ και VIDEO

Όταν ο έρωτας πάει… πορεία! – ΦΩΤΟ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε