Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Λιακάδα 21 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αποχώρηση και καταγγελίες για νοθεία στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ

Αποχώρηση και καταγγελίες για νοθεία στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 20.03.2010 | 15:30
Πρώτη δημοσίευση: 20.03.2010 | 15:30

Μετά το ΠΑΜΕ και η Αυτόνομη Παρέμβαση αποχώρησε από τις διαδικασίες του συνεδρίου της ΓΣΕΕ που διεξάγεται στη Χαλκιδική.

Η Αυτόνομη Παρέμβαση αποχώρησε καταγγέλλοντας την «πλειοψηφία της ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ) με τη συμπαιγνία του ΠΑΜΕ» για αθέμιτες πρακτικές στις διαδικασίες αντιπροσώπευσης.

«Η Αυτόνομη Παρέμβαση καταδικάζει τα θλιβερά φαινόμενα νοθείας, που αναπαράγονται και ενισχύονται και ζητά την πραγματοποίηση νέου συνεδρίου, το 2011, με καθαρά μητρώα» τόνισε σε συνέντευξη τύπου της παράταξης, ο γραμματέας της, Γιώργος Γαβρίλης.

Οι εκπρόσωποι της παράταξης, σχολιάζοντας τη θερμή υποδοχή που επιφυλάχθηκε χθες από μερίδα συνέδρων στον πρωθυπουργό, υποστήριξαν ότι η «εικόνα ενός πανεργατικού συνεδρίου να δημιουργεί πανηγυρικό κλίμα» με αυτή την αφορμή, είναι «θλιβερή για την εργατική τάξη, η οποία βιώνει απίστευτα δύσκολες μέρες».

Χθες, αποχώρησε και το ΠΑΜΕ καταγγέλλοντας επίσης φαινόμενα νόθευσης της αντιπροσωπευτικότητας του συνεδρίου. Και οι δύο συνδικαλιστικές παρατάξεις θα πάρουν μέρος κανονικά στην αυριανή ψηφοφορία για τον απολογισμό και την εκλογή της νέας διοίκησης και των οργάνων της ΓΣΕΕ, με την οποία ολοκληρώνονται οι εργασίες του συνεδρίου.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook