Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Αργολίδα: Η θάλασσα ξέβρασε το πτώμα του Θεόδωρου Σγουρδέου!

Αργολίδα: Η θάλασσα ξέβρασε το πτώμα του Θεόδωρου Σγουρδέου!

To σκάφος του άτυχου δημοσιογράφου είχε βρεθεί ημιβυθισμένο έξω από τη Μήλο, πριν από μία εβδομάδα…

Το πτώμα του 80χρονου αθλητικογράφου, εντοπίστηκε σε απόμερη ακτή της Τροιζηνίας, στη θέμα Σκάλωμα. Η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Ναυπλίου και εκεί αναγνωρίστηκε από τους συγγενείς του δημοσιογράφου. Κάπως έτσι έπεσε με το χειρότερο τρόπο, η αυλαία σε ένα θρίλερ που κρατούσε από την περασμένη Παρασκευή (05-11-2010).

Τότε είχε βρεθεί αναποδογυρισμένο και ημιβυθισμένο έξω από τη Μήλο, το σκάφος του δημοσιογράφου. Εφερε δύο ρήγματα στα ύφαλά του και σ’ ένα από αυτά είχε τοποθετηθεί τυλιγμένη και πιεσμένη μια κουβέρτα.

Ο 80χρονος Σγουρδαίος ήταν μία ξεχωριστή προσωπικότητα που σφράγισε με την δημοσιογραφική του διαδρομή ολόκληρη εποχή στο χώρο της αθλητικής -και όχι μόνο- δημοσιογραφίας. Διετέλεσε αρχισυντάκτης στο “ΒΗΜΑ”, διευθυντής της αθλητικής εφημερίδας “ΟΜΑΔΑ”, προϊστάμενος των αθλητικών τμημάτων των εφημερίδων “ΤΑ ΝΕΑ”, “Η ΠΡΩΤΗ” και “ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ”.

Ξεχώριζε για την σοβαρότητα, τον απλό χαρακτήρα του και τα θαυμάσια δημοσιογραφικά του κείμενα. Και βέβαια για την μεγάλη του αγάπη για τη θάλασσα και το ψάρεμα, που τελικά του κόστισαν την ίδια του τη ζωή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ εξέφρασε την οδύνη του για την απώλεια του διακεκριμένου αθλητικού δημοσιογράφου και τα πιο θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους του. Αποφάσισε να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. να παρακολουθήσει τη νεκρώσιμη ακολουθία και να δώσει σε ένα από τα έπαθλα των ετησίων Αθλητικών Βραβείων ΠΣΑΤ το όνομα του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε