Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Αρκαδία: Συγκέντρωση φορτηγών στα διόδια Νεστάνης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι οδηγοί περιμένουν το πράσινο φως της ομοσπονδίας τους, για να κινηθούν συντονισμένα προς την Αττική…

Λίγο μετά τις 16.45, δεκαπέντε περίπου φορτηγά δημοσίας χρήσεως διεθνών μεταφορών, συγκεντρώθηκαν στα διόδια Νεστάνης, του αυτοκινητοδρόμου Τρίπολης – Κορίνθου και περιμένουν ενίσχυση της συγκέντρωσης με συναδέλφους τους από την Λακωνία και την Μεσσηνία.

Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στον αυτοκινητόδρομο διεξάγεται κανονικά. Στις προθέσεις των οδηγών δεν είναι να αποκλείσουν τα διόδια του αυτοκινητοδρόμου, ούτε τα διυλιστήρια της Κορίνθου, αλλά συγκεντρώνονται και περιμένουν το πράσινο φως της ομοσπονδίας τους, για να κινηθούν συντονισμένα προς την Αττική.

Εν τω μεταξύ, συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του Σωματείου Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Μεσσηνίας είχε νωρίτερα  στο γραφείο του στην Καλαμάτα ο νομάρχης Μεσσηνίας και πρόεδρος της ΕΝΑΕ Δημήτρης Δράκος. Το σωματείο των αυτοκινητιστών επέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας, με το οποίο εκφράζει την έντονη αντίδρασή του στις ρυθμίσεις που προβλέπονται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών για το άνοιγμα του επαγγέλματός τους.

Ο κ. Δράκος αφού άκουσε τα αιτήματά τους, δήλωσε, μεταξύ άλλων: ”Η επιλογή η οποία έγινε κεντρικά, εμάς μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους και το έχουμε διατρανώσει και δεν το λέμε για λόγους οποιασδήποτε πολιτικής εκμετάλλευσης, το λέμε γιατί είναι απόλυτη και βαθύτατη πεποίθησή μας ότι μέσα από αυτήν την ασφυκτική πίεση που ασκείται δεν πρόκειται να επιλυθούν τα ζητήματα”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε