Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Αρκαδία: Τελείωσε η κατάληψη στα διόδια Νεστάνης!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι μπάρες είχαν σηκωθεί και οι οδηγοί περνούσαν δίχως να πληρώνουν για περίπου μιάμιση ώρα…

Η κατάληψη των διοδίων έγινε στις 16.30 και ολοκληρώθηκε στις 18.00. Η Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου, το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, αλλά και άλλοι φορείς από την Αρκαδία και τη Μεσσηνία συγκεντρώθηκαν στα διόδια Νεστάνης στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τρίπολης, κατέλαβαν τα διόδια και σήκωσαν τις μπάρες.

Ο επικεφαλής της Αγωνιστικής Συνεργασίας και περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου, Θανάσης Πετράκος, τόνισε με δηλώσεις του ότι ”σήμερα για δεύτερη φορά αναλάβαμε την πρωτοβουλία και συνεργαζόμαστε με αρκετούς φορείς και είμαστε εδώ ενημερώνοντας τον κόσμο ότι αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι αχαλίνωτη κερδοσκοπία που στηρίζεται σε ληστρικές συμβάσεις που έφτιαξε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κώστα Καραμανλή και υλοποιεί η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με το Γιώργο Παπανδρέου”.

Ο κύριος Πετράκος πρόσθεσε πως: “Είναι ντροπή για 35 χιλιόμετρα νέου αυτοκινητοδρόμου που παραδόθηκαν να αυξάνουν τα διόδια κατά 133%. Καλούμε λοιπόν τους πολίτες να αντισταθούν και να μαζικοποιήσουν το κίνημα κατά των διοδίων”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε