Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Αρχίζει να γίνεται καλοκαιρινός ο καιρός

Αρχίζει να γίνεται καλοκαιρινός ο καιρός

Βελτίωση του καιρού προβλέπει η ΕΜΥ με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας. Το μεσημέρι και το απόγευμα σήμερα στα ορεινά ηπειρωτικά υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών η καταιγίδων. 

Πιο αναλυτικά

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις κατα περιόδους αυξημένες. Το μεσημέρι και το απόγευμα ενδέχεται να σημειωθούν βροχές και καταιγίδες στα ορεινά.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κέλσιου. 

Για τα νησιά του Ιονίου, την ‘Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγα σύννεφα. Το μεσημέρι θα αυξηθούν στα ορεινά και είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές η καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θεμροκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς. 

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και  ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές στη Θεσσαλία και το απόγευμα στα ορεινά πιθανές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς.
    
Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι 27 βαθμούς Κέλσιου. 

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα  Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα βόρεια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 βαθμούς.

Για την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 28 βαθμούς.

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα λίγων βροχών τις πρωινές ώρες αναμένονται στη Θεσσαλονίκη.Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κέλσιου.

   

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε