Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Άστατος ο καιρός σήμερα – “Καλοκαιρινό” το Σαββατοκύριακο

Διαβάστε την πρόγνωση του καιρού για σήμερα,αλλά και για όλο το Σαββατοκύριακο.

Ο καιρός σήμερα στη δυτική Ελλάδα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται με νεφώσεις, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που πιθανώς στα Δωδεκάνησα και στα νότια των νησιών του ανατολικού αιγαίου να είναι κατά τόπους ισχυρές.

Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπεται με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες πρόσκαιρες βροχές κατά τόπους. Λίγα χιονιά στα βουνά της ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δείτε αναλυτικά τον καιρό σε κάθε περιοχή της χώρας

Πρόγνωση καιρού για την Παρασκευή

Ο καιρός προβλέπεται αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Χιονιά στα βουνά της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης το απόγευμα. Στα βορειοδυτικά τα φαινόμενα θα είναι πολύ ισχυρά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα πελάγη 7 με 8 και πρόσκαιρα στο βόρειο αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ. Από τη νύχτα στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πρόγνωση καιρού για το Σάββατο

Ο καιρός προβλέπεται στα δυτικά και βόρεια αρχικά με βροχές και καταιγίδες οι οποίες τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά και τα βορειοανατολικά θα είναι τοπικά ισχυρές, γρήγορα όμως τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην κεντρική Ελλάδα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου όπου πιθανόν να βρέξει πρόσκαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά 5 με 7 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο ως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Πρόγνωση καιρού για την Κυριακή

Ο καιρός προβλέπεται γενικά βελτιωμένος καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βορειοδυτικά όπου είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στα πελάγη ως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε