Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Άστατος ο καιρός το Σαββατοκύριακο με βροχές και καταιγίδες

Άστατος ο καιρός το Σαββατοκύριακο με βροχές και καταιγίδες

Βροχές και καταιγίδες προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Για αύριο Παρασκευή, ο καιρός προβλέπεται με λίγες τοπικές νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια καθώς και στα υπόλοιπα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ.

Το Σάββατο, ο καιρός προβλέπεται άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Βελτίωση του καιρού τη νύχτα και από τα δυτικά.Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι από το βράδυ σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. 

Την Κυριακή, ο καιρός στα ανατολικά ηπειρωτικά και το βόρειο αιγαίο προβλέπεται με παροδικές νεφώσεις, βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που θα αυξηθούν το απόγευμα στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. 

Την Δευτέρα, ο καιρός στην ανατολική νησιωτική χώρα προβλέπεται με  παροδικές νεφώσεις, πρόσκαιρες τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και στα ορεινά θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο αιγαίο 6 μποφόρ. 

    
    

   

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε