Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Αστυνομικοί εξαφάνισαν μάρτυρα στη δολοφονία του Αλέξη

Η μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου Τζίνα Τσαλικιάν (ΦΩΤΟ NEWSIT)
Η μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου Τζίνα Τσαλικιάν (ΦΩΤΟ NEWSIT)

Μια γυναίκα που έδινε πληροφορίες στους αστυνομικούς λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου

 
οι αστυνομικοί… ξέχασαν να την εντάξουν στην έκθεσή τους!

Όπως αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης ο επικεφαλής του τμήματος ήξερε πολύ καλά ποια είναι η γυναίκα, ενώ ένας ακόμη αστυνομικός έχει στη διάθεσή του τα στοιχεία της καθώς το βράδυ της δολοφονίας συνομιλούσε μαζί της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “ΤΟ ΕΘΝΟΣ” οι αστυνομικοί δεν τη συμπεριέλαβαν στον κατάλογο των μαρτύρων και η γυναίκα από μάρτυρας κλειδί,ίσως, μετατράπηκε σε μάρτυρα-φάντασμα.
Η κρίσιμη μαρτυρία της γυναίκας, θα έλειπε από τη δίκη που διεξάγεται στην Άμφισσα, αν δεν είχε συμπεριληφθεί στην έκθεση αυτοψίας όπου εντόπισαν την παρουσία της ο πρόεδρος και ο εισαγγελέας.
Οι δικαστικοί λειτουργοί έφτασαν σε σημείο να “απειλήσουν” με άρση τηλεφωνικού απορρήτου τους αστυνομικούς για να τους αναγκάσουν να ανοίξουν επιτέλους το στόμα τους και δώσουν τα στοιχεία της γυναίκας η οποία κλήθηκε να καταθέσει την ερχόμενη Τετάρτη.
Το τραγικό στην υπόθεση είναι ότι η γυναίκα φέρεται να είναι αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του Αλέξη καθώς όπως “ομολόγησαν” οι αστυνομικοί τις πρώτες στιγμές μετά τους πυροβολισμούς Κορκονέα φέρεται να έδινε ακριβείς πληροφορίες και κατευθύνσεις στους αστυνομικούς από κάποιο μπαλκόνι κοντά στο σημείο που έπεσε νεκρό το 15χρονο παιδί.
Το γεγονός ότι οι αστυνομικοί “ξέχασαν” να συμπεριλάβουν τη γυναίκα στους μάρτυρες με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η μαρτυρία της ούτε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης δημιουργεί τουλάχιστον εντύπωση, αν όχι υποψίες…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε