Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αχαϊα: 30 Αφγανοί πήραν στο κυνήγι έναν αστυνομικό!

Αχαϊα: 30 Αφγανοί πήραν στο κυνήγι έναν αστυνομικό!

Οι ρόλοι αντιστράφηκαν στην εθνική οδό, κοντά στο ύψος του Διγενή Ακρίτα…

Αστυνομικοί… στο έλεος των Αφγανών! Σύμφωνα με το dete.gr, λίγες μέρες μετά το… κυνήγι αστυνομικών από αλλοδαπούς στην οδό Κανελλοπούλου, ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη και στην εθνική οδό στο ύψος της Διγενή Ακρίτα.

Η Άμεση Δράση είχε ειδοποιηθεί για δεκάδες νεαρούς Αφγανούς που κάθονταν σε ένα πεζοδρόμιο και δόθηκε εντολή σε περιπολικό να σπεύσει στο σημείο. Αστυνομικοί έφθασαν εκεί, κατέβηκαν από το όχημα, αλλά οι αλλοδαποί τους κοιτούσαν… απαθείς!

Μάλιστα, ορισμένοι αγρίεψαν και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους, με σίδερα και πέτρες. Ο αστυνομικός, που είχε βγει από την πόρτα του συνοδηγού έκανε πίσω! Μπήκε αμέσως μέσα στο περιπολικό και όπως γράφει το dete.gr εγκατέλειψε την αποστολή του φοβούμενος για τα χειρότερα!

Επεισόδιο με ξυλοδαρμό!
Οι ξυλοδαρμοί μεταξύ μεταναστών τείνουν να γίνουν καθημερινό φαινόμενο στην Πάτρα. Έντρομοι καταστηματάρχες της εθνικής οδού είδαν πριν απο λίγες μέρες νεαρό αλλοδαπό να παραπατά λες και ήταν μεθυσμένος μέσα στην εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου στο ύψος των Μποζαϊτίκων. Στην αρχή νόμισαν πως ήταν όντως μεθυσμένος, όμως, αργότερα είδαν αίματα να τρέχουν από το κεφάλι του. Είχε δεχθεί χτύπημα από ομοεθνή του. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Αστυνομίας, και ξεκίνησε το γνωστό.. κυνηγητό! Πάντα με το φόβο πως οι αλλοδαποί θα κάνουν οργανωμένη επίθεση!

Συγκλονιστική η περιγραφή αστυνομικού σε επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην εθνική οδό, κοντά στην Διγενή Ακρίτα. «Φίλε, τα πράγματα έχουν αγριέψει. Κάποτε μας υπολόγιζαν, σήμερα όχι. Με το παραμικρό μπορούν να επιτεθούν και από τη στιγμή που δεν υπάρχει δύναμη κινδυνεύουμε».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε