Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αχαϊα: Φόβοι ότι άλλη μία μάνα σπρώχνει τα ανήλικα παιδιά της στην πορνεία!

Αχαϊα: Φόβοι ότι άλλη μία μάνα σπρώχνει τα ανήλικα παιδιά της στην πορνεία!

Ένα ολόκληρο χωριό έχει αναστατωθεί τους τελευταίους μήνες με αφορμή τη μυστήρια συμπεριφορά μιας Βουλγάρας μάνας και των τριών κοριτσιών της…

για τις οποίες υπάρχουν υποψίες πως βρίσκονται μπλεγμένες στα σκοτεινά μονοπάτια της πορνείας, με… τις ευλογίες της μητέρας τους. Λέγεται μάλιστα ότι η μητέρα κλείνει τα ραντεβού από το τηλέφωνο και στέλνει πότε τη μία και πότε την άλλη κόρη της. Εκ των οποίων μάλιστα η μία είναι και ανήλικη, μόλις 16 ετών!

Οπως γράφει η εφημερίδα “Κόσμος” το θέμα έχει θορυβήσει τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι βλέπουν τις περίεργες κινήσεις της μάνας και των τριών κοριτσιών της. Αυτοκίνητα από την ευρύτερη περιοχή φθάνουν στο χωριό και από ένα συγκεκριμένο δρομάκι παραλαμβάνουν τα κορίτσια τα οποία στήνονται σαν να κάνουν «πιάτσα».

Ώρες αργότερα τις επιστρέφουν στο ίδιο σημείο και τις αφήνουν εκεί. Τα ραντεβού αυτά πραγματοποιούνται κατά κύριο λόγο απογευματινές ή βραδινές ώρες, ενώ αρκετά Σάββατα, όπως γράφει το dete.gr, έχει παρατηρηθεί ότι κάποιος πελάτης μπορεί να παραλάβει ένα κορίτσι και να το επιστρέψει την επόμενη μέρα!

Σύμφωνα με την περιγραφή που έχουν δώσει κάτοικοι της περιοχής, η μάνα Βουλγάρα είναι γύρω στα 45 και οι κόρες από 16 έως και 21 ετών. Η ίδια ήρθε ως διαζευγμένη στην Ελλάδα πριν από μερικά χρόνια και από πέρυσι έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της στη συγκεκριμένη περιοχή της Αχαΐας. Μάλιστα, και οι τέσσερις διαμένουν σε ένα παλιό σπίτι, κάτω από άθλιες συνθήκες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε