Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αχαϊα: Πέρασε τα διόδια με άλογο – Δείτε το βίντεο! Τι λέει ο πρωταγωνιστής στο NewsIt

Αχαϊα: Πέρασε τα διόδια με άλογο – Δείτε το βίντεο! Τι λέει ο πρωταγωνιστής στο NewsIt

Έγινε και αυτό! Ένας Πατρινός πήγε στα διόδια του Ρίου καβάλα σε άλογο και ζήτησε να περάσει…

Ο πατρινός Γιάγκος Ραυτόπουλος μίλησε στο newsit με χιούμορ και εξήγησε γιατί αποφάσισε να περάσει τα διόδια με το άλογο του και ποιο μήνυμα αγανάκτησης ήθελε να στείλει στον κόσμο.

“Μας έχουν φτάσει σε σημείο να μετακινούμαστε μόνο με ζώα, με αυτόν τον εργασιακό μεσαίωνα που επικρατεί να αρχίσουν να προετοιμάζονται πως έτσι θα κινουμαστε όλοι σε λίγο. Το ζώο ή το άλογο δεν καίει βενζίνη, δε χρειάζεται να βρείς πάρκινγκ και  μειώνεται η πιθανότητα του τρακαρίσματος. Εξάλλου αν εχεις μια εθνική οδό όπως ειναι η Πατρών  – Κορίνθου όπου έχουν σταματήσει όλα τα έργα, εκει η μία και μοναδική λωρίδα που υπάρχει χωράει για 4 άλογα, έτσι είναι μια χαρά εθνική. Και αφού η εθνική ειναι για ζώα επαναστάτησαν και αυτά και δεν πληρώνουν διόδια”.

Χθες το απογευμα έκανε αυτή τη συμβολική διαμαρτυρία, όμως κατέληξε στο τμήμα  για παρακώλυση συγκοινωνιών καθώς του έλεγαν πως δεν μπορεί να κυκλοφορεί με όχημα που δεν αναπτύσσει μια συγκεκριμένη ταχύτητα. Ποια ήταν η απάντηση του κυρίου Ραυτόπουλου;  “Ότι το άλογο είναι ντοπαρισμένο και πιάνει τα 60 χιλιόμετρα την ώρα καθως είναι άλογο κούρσας και αν ήθελαν οι αστυνομικοί μπορούσαν να το χρονομετρήσουν”.

Ακούστε τι είπε ο κ.Ραυτόπουλος στο NewsIt.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε