Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Αυλαία στην τραγωδία της Θέρμης – Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος πατέρας

Αυλαία στην τραγωδία της Θέρμης – Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος πατέρας

– Είχε παρασυρθεί από χείμαρρο όταν προσπάθησε να σώσει το γιο του
– Τρεις ώρες ήταν στο νερό ο 24χρονος και η Πυροσβεστική… κοιτούσε
– Τον έσωσαν τελικά ο δήμαρχος και ένας πολίτης

Η υπόθεση συγκλόνισε το πανελλήνιο τις τελευταίες ώρες. Το βράδυ της Τετάρτης και ενώ η Θεσσαλονίκη βρισκόταν στο έλεος της νεροποντής, ο άτυχος άνδρας και η σύζυγός του, έσπευσαν στο σημείο που τους είχε υποδείξει ο γιός τους για να τον απεγκλωβίσουν από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου όπου είχε εγκλωβιστεί.

Στην προσπάθειά τους να σώσουν το παιδί τους, παρασύρθηκαν κι εκείνοι. Η μητέρα και ο γιος κατάφεραν να διασωθούν. Μάλιστα, τον 24χρονο άνδρα, ο οποίος εγκλωβίστηκε στα ορμητικά νερά του χειμάρρου γιατί παραμέρισε τους κώνους της Τροχαίας και πέρασε από σημείο όπου είχε απαγορευτεί η διέλευση, έσωσαν ο δήμαρχος και ένας πολίτης, την ώρα που οι άνδρες της Πυροσβεστικής απλά παρακολουθούσαν τα τεκταινόμενα!

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 55χρονου διήρκεσαν όλο το βράδυ. Ήταν άκαρπες μέχρι το μεσημέρι. Λίγο πριν από τις 15:00 όμως, γράφτηκε ο τραγικός επίλογος. Η εξέλιξη έχει συγκλονίσει τη Θέρμη της Θεσσαλονίκης και όλους όσους ήξεραν την τραγική οικογένεια.

Όπως ανακοινώθηκε από τις λιμενικές αρχές, περίπου τις 2.15 το απόγευμα βρέθηκε το πτώμα του 55χρονου σε θαλάσσια περιοχή της Επανομής Θεσσαλονίκης. Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αρχών, η σορός του άτυχου άντρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, όπου αναγνωρίστηκε από τους οικείους του. Ο 55χρονος βρέθηκε σε απόσταση 6,5 χιλιομέτρων από την περιοχή όπου είχαν χαθεί τα ίχνη του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε