Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Αύριο η απολογία του ταξιτζή – πιστολέρο

Ο 31χρονος οδηγείται στον ανακριτή

Την Τετάρτη στις 10 το πρωί θα ξαναπεράσει την πόρτα του ανακριτή ο 31χρονος που πυροβολούσε αδιακρίτως περαστικούς στους δρόμους της Αθήνας.

Ο συνήγορός του δήλωσε οτι θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.


 
“Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Πρέπει να μιλήσω με τους δικούς μου”. Αυτό είπε πριν περάσει την πόρτα του ανακριτή ο ταξιτζής – πιστολέρο.

Κατηγορείται για πέντε “τυφλές” επιθέσεις σε βαθμό κακουργήματος. Ήδη ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για πέντε απόπειρες ανθρωποκτονίας και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, ενώ ο 31χρονος αρνείται τις κατηγορίες. 

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ NEWSIT

Ο πατέρας του πιστολέρο μιλάει στο Newsit. Είναι ο πατέρας του 31χρονου οδηγού ταξί, ο οποίος κατηγορείται ως ο οδηγός με το τζιπ και το  πιστόλι που πυροβολούσε αδιακρίτως στο δρόμο ανυποψίαστους περαστικούς.
(σχετική είδηση)
 
Ο καθηγητής τροφίμων και υγείας του ΤΕΙ Αθηνών, σοκαρισμένος ακόμη από την είδηση της σύλληψης του γιου του, αποκαλύπτει στο Newsit.gr ότι ο γιος του από το περασμένο καλοκαίρι αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, αφού είχε διακόψει αγωγή που του είχε χορηγηθεί!

Μια ερωτική απογοήτευση ήταν η αιτία ώστε ο 31χρονος οδηγός ταξί να πέσει σε βαθιά κατάθλιψη. 

Αμέσως, ανήσυχος ο πατέρας απευθύνθηκε στον γνωστό ψυχίατρο Μανώλη Μυλωνάκη για βοήθεια. Μετά από διάγνωση σοβαρής διαταραγμένης συμπεριφοράς, αμέσως του έδωσε ειδική αγωγή, την οποία ο καθηγητής την χορηγούσε κρυφά στο γιό του στο φαγητό! 

Όπως εξηγεί αποκλειστικά στο NewsIt.gr ο γνωστός ψυχίατρος κ.Μυλωνάκης «αν δεν αποκάλυπτε η μητέρα του 31χρονου ότι ο πατέρας του έβαζε κρυφά στο φαγητό τα φάρμακα, δεν θα είχαν συμβεί όλα αυτά»!

Διαβάστε επίσης: Μ. Μυλωνάκης : Ο πιστολέρο ήταν ασθενής μου

Πριν την σύλληψη ο ψυχίατρος του 31χρονου είχε σκιαγραφήσει το προφίλ του…. άγνωστου πιστολέρο στο NewsIt.gr Από την περασμένη Τετάρτη, και πριν από την σύλληψη του…άγνωστου μέχρι τότε ψυχοπαθή πιστολέρο, το NewsIt.gr είχε απευθυνθεί στο ψυχίατρο Μανώλη Μυλωνάκη για τη σκιαγράφηση του ψυχολογικού προφίλ! 

 

Ξαφνιασμένος σήμερα ο γνωστός ψυχίατρος δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο παλιός του ασθενής, φέρεται να είναι ο άνδρας που έσπειρε τον τρόμο τις τελευταίες ημέρες! «Δεν πήγε το μυαλό μου ότι τελικά μιλάμε για τον ίδιο άνδρα! Θυμάμαι ότι ο πατέρας του με είχε καλέσει στο σπίτι να τον συναντήσω. Ήταν πράγματι ένας νέος με σοβαρή διαταραγμένη συμπεριφορά, χωρίς όμως να θέλει να συνεργαστεί μαζί μου. Έτσι του δίναμε κρυφά τα χάπια που του χορήγησα».

Ο ψυχίατρος, και τεχνικός σύμβουλος πια του κατηγορούμενου στη δίκη, καταλήγει ότι αν δεν είχε σταματήσει τα φάρμακα, σήμερα δεν θα είχαμε οδηγηθεί σε αυτές τις δραματικές εξελίξεις.  

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ

Έτσι, από τα τέλη του περασμένου καλοκαιριού, όποτε και ο οδηγός ταξί έμαθε από την μητέρα του για την…κρυφή συνομωσία του πατέρα και του ψυχιάτρου, με δική του πρωτοβουλία διέκοψε τα φάρμακα.«Την φαρμακευτική αγωγή την σταμάτησε τον Σεπτέμβριο, και πιθανόν να του δημιουργήθηκαν προβλήματα», εξηγεί ο πατέρας στο NewsIt.gr.
 
«Περισσότερο φοβόμασταν μην κάνει κακό στον εαυτό του, παρά να κάνει σε άλλους κακό. Δεν είχαμε όμως δείγματα βίαιης συμπεριφοράς, όσο δείγματα εσωστρέφειας και να κλείνεται στον εαυτό του».

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτουν στο NewsIt.gr έγκυρες αστυνομικές πηγές, ο 31χρονος επανειλημμένα είχε συλληφθεί για κατοχή και χρήση ινδικής κάνναβης. Κάτι που ίσως να οδηγήσε γρηγορότερα σε παρανοϊκές συσχετίσεις, και σε διαταραγμένη συμπεριφορά που ξεπέρασε τα όρια του νόμου!  

Ο συνήγορός του οδηγού ταξί, Νίκος Κανατάκης, ανέφερε ότι δεν “αναγνωρίζει τον εαυτό του σε αυτές τις πράξεις που του αποδίδονται” και θα ζητήσει από την ανακρίτρια τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης προκειμένου να εξακριβωθεί η ψυχική κατάσταση του. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε