Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αυτοκτονία Κυριάκου Μαμιδάκη: Το τελευταίο τηλεφώνημα πριν βάλει τέλος στη ζωή του: Νίκο να έχετε όλοι καλή τύχη

Αυτοκτονία Κυριάκου Μαμιδάκη: Το τελευταίο τηλεφώνημα πριν βάλει τέλος στη ζωή του: Νίκο να έχετε όλοι καλή τύχη

– Τι είπε στον αδερφό του, Νίκο, ο πρόεδρος της Jet Oil πριν αυτοκτονήσει
– Στο γραφείο του βρέθηκαν μια λευκή κόλλα χαρτί και ένα στυλό, τα οποία τελικά δεν χρησιμοποίησε
– Στο ταβάνι του γραφείου ήταν καρφωμένη μια βολίδα από το παλιό 32αρι περίστροφο
– Οι συγγενείς του έβλεπαν το τελευταίο διάστημα τον Κυριάκο Μαμιδάκη να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων της εταιρείας του

“Νίκο σε πήρα να ευχηθώ σε όλους να έχετε καλή τύχη”. Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του Κυριάκου Μαμιδάκη προς τον αδελφό του Νίκο, λίγα λεπτά πριν αυτοκτονήσει στη βίλα του στο Διόνυσο με το παλιό 32αρι περίστροφο που κατείχε νόμιμα.
Όπως αποκαλύπτεται από τις καταθέσεις που πήραν οι αστυνομικοί, ο ιδρυτής της εταιρείας πετρελαιοειδών “Jet Oil”, Κυριάκος Μαμιδάκης, λίγα λεπτά πριν αυτοκτονήσει πήρε τηλέφωνο τον αδελφό του Νίκο και συνιδρυτή της Εταιρείας, και του ευχήθηκε καλή τύχη στον ίδιο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.
Ο Νίκος Μαμιδάκης αμέσως κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά και για το λόγο αυτό ειδοποίησε το γαμπρό του αδελφού του, και του είπε να πάει αμέσως στο σπίτι στο Διόνυσο, γιατί φοβάται για τον Κυριάκο μην κάνει καμιά τρέλα.

Δυστυχώς ήταν αργάμ καθώς ο πάλαι ποτέ πανίσχυρος επιχειρηματίας είχε βάλει τέλος στην ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον αδελφό του, Νίκο, ο Κυριάκος Μαμιδάκης τον πήρε τηλέφωνο αφού πρώτα απέτυχε, ή δεν θέλησε να γράψει ένα σημείωμα για τους συγγενείς του.
Άλλωστε στο γραφείο του, όπου και έβαλε τέλος στην ζωή του, βρέθηκε μια λευκή κόλλα χαρτί και δίπλα ένα στυλό, τα οποία όμως ο αυτόχειρας τελικά δεν χρησιμοποίησε.

Παράλληλα οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν πως στο ταβάνι του γραφείου ήταν καρφωμένη μια βολίδα από το παλιό 32αρι περίστροφο. Προφανώς ο αυτόχειρας, έκανε δοκιμή του όπλου, με σκοπό να διαπιστώσει εάν είναι λειτουργικό λόγο παλαιότητας. Όταν πια διαπίστωσε πως το περίστροφο δουλεύει κανονικά, το έστρεψε στο κρόταφο του και έβαλε τέλος στην ζωή του.

Όπως όλα δείχνουν κίνητρο της αυτοχειρίας του πάλαι ποτέ πανίσχυρου επιχειρηματία, ήταν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα η ιστορική εταιρεία πετρελαιοειδών τις οικογένειας Μαμιδάκη.
Παράλληλα οι συγγενείς του έβλεπαν το τελευταίο διάστημα τον Κυριάκο Μαμιδάκη να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, λόγο της υπαγωγής της εταιρείας του στο πτωχευτικό άρθρο 99, πλην όμως κανείς δεν περίμενε πως θα προχωρούσε στο απονενοημένο διάβημα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε