Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Aυτός ειναι ο 15χρονος Έλληνας που ξετρέλανε τη Λίβερπουλ!

Ο πιτσιρικάς παίκτης του Ηρακλή που για μαξιλάρι του έχει μια μπάλα άνοιξε την καρδιά του στο Newsit, μίλησε για τα όνειρά του και μας μαρτύρησε ποιος ποδοσφαιριστής ειναι το πρότυπό του.

Ο Τάσος Δημητριάδης είναι μαθητής της Β΄ Γυμνασίου και ζει με τους γονείς τους και τα 2 του αδέλφια στην Τριανδρία της Θεσσαλονίκης.

Είναι “κολλημένος” με τη μπάλα και έχει ένα όνειρο…να γίνει ποδοσφαιριστής και μάλιστα διεθνής. Αγωνίζεται ως δεκάρι αλλά και ως αριστερό εκστρέμ, έχοντας τον εντυπωσιακό απολογισμό 2 γκολ ανά παιχνίδι.

Αυτές τις επιδόσεις είδε και η Λίβερπουλ και τον κάλεσε για δοκιμή στο φημισμένο Μέλγουντ, στο οποίο θήτευσαν παίκτες όπως ο Στίβεν Τζέραρντ και ο Τζέιμι Κάραγκερ.

Οπως δήλωσε ο Τάσος Δημητριάδης στο Νewsit “εμένα το όνειρο μου ειναι να γίνω ποδοσφαιριστής και να τιμήσω τη χώρα μου. Δε θέλω τίποτα άλλο. Είναι μεγάλη τιμή που η Λίβερπουλ ενδιαφέρθηκε για εμένα. Πρότυπο μου είναι ο Cristiano Ronaldo. Eύχομαι και ελπίζω να τα καταφέρω”.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt ο Τάσος Δημητριάδης…

Ο πατέρας του νεαρού Τάσου, ο κύριος Κώστας Δημητριάδης δήλωσε στο Newsit “o Tάσος με έχει κάνει περήφανο και όποιος γονιός θα ήταν στη θέση μου το ίδιο θα αισθανόταν. Με το παιδί μαζί πηγαίνουμε παντού. Πάνω απ΄όλα και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι καλό παιδί και χαίρομαι που μου το λένε όλοι, οι καθηγητές του και οι προπονητές του. Για να πετύχεις στη ζωή πρέπει να είσαι καλό παιδί. Ο Τάσος παίζει μπάλα από 6 ετών. Ξεκίνησε από τη γειτονιά μας, στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης και από 8 ετών παίζει στον Ηρακλή. Είναι το όνειρό του να γίνει ποδοσφαιριστής. Σκεφτείτε πως κοιμάται και ξυπνάει με μια μπάλα, η μάνα του τις πετάει από το δωμάτιο και αυτός τις ξαναμαζεύει”.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt ο πατέρας του 15χρονου ποδοσφαιριστή…

Ο μάνατζερ του 15χρονου, ο κύριος  Λευτέρης Σιδηρόπουλος δήλωσε στο Νewsit “πιστεύω πολύ στο παιδί γι΄αυτό και τον έχω αναλάβει. Πήγε μια εβδομάδα στην Αγγλία καλεσμένος της Λίβερπουλ και τα πήγε πολύ καλά. Περιμένουμε τώρα να λυθούν κάποιες λεπτομέρειες που έχουμε με το θέμα της εργασίας των γονιών του Τάσου στην Αγγλία και πιστεύω μέχρι το καλοκαίρι να έχουν μετακομίσει. Είναι πολύ ταλαντούχο παιδί, πιστεύω σε αυτόν και πιστεύω ότι θα πάρει τον δρόμο του”.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt, ο μάνατζερ που έχει αναλάβει τον Τάσο Δημητριάδη…

Εμείς ευχόμαστε στον Τάσο να πραγματοποιηθούν τα όνειρά του και γιατί όχι να τον χειροκροτήσουμε στα αγγλικά και όχι μόνο γήπεδα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε