Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Bild: Ενώ η Αθήνα καιγόταν ο Κακλαμάνης έτρωγε στο Κολωνάκι

Bild: Ενώ η Αθήνα καιγόταν ο Κακλαμάνης έτρωγε στο Κολωνάκι

Εκ Γερμανίας η αποκάλυψη.. Δημοσιογράφος της Bild εντόπισε το δήμαρχο Αθηναίων σε πολυτελές εστιατόριο το βράδυ της Πέμπτης, ενώ η Αθήνα καιγόταν και πενθούσε τρεις ανθρώπους.

“Μία πόλη σε αναταρχή. Όλη την ημέρα οι άνθρωποι πενθούσαν για το χαμό των τριών ανθρώπων (της Marfin). Από το πρωί ως το βράδυ οργισμένες διαδηλώσεις. Και τί έκανε ο δήμαρχος των Αθηναίων; Πήγε να φάει σε πολυτελές εστιατόριο” αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, της οποίας ο ρεπόρτερ βρίσκεται στη χώρα μας.

Ενώ στην Αθήνα επικρατούσε χάος, στην περιοχή του Κολωνακίου – που όπως αναφέρει η Bild συχνάζουν οι πολιτικοί – εμφανίστηκε ο Ν. Κακλαμάνης “εμφανώς χωρίς να νοιάζεται” για τα επεισόδια, όπως αναφέρει.

Ο κ. Κακλαμάνης βρισκόταν στο εστιατόριο Πρυτανείο της Μηλιώνη, με παρέα τριών ατόμων. Φορούσε αθλητικά και παρήγγειλε ριζότο και κόκα κόλα, όπως λέει η Bild. Όταν ο γερμανός δημοσιογράφος τον ρώτησε τί σκοπεύει να κάνει για τις διαδηλώσεις, ο κ. Κακλαμάνης – όπως αναφέρει η εφημερίδα – αντέδρασε με οργή, λέγοντας: “Τί θέλετε; Αρκετά μας έχετε κάνει εσείς οι Γερμανοί. Εξαφανιστείτε! Εδώ κάνω κουμάντο εγώ”.

Όπως λέει η εφημερίδα, οι άνδρες ασφαλείας του περίμεναν έξω από το κατάστημα. Ο ίδιος αποχώρησε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, περίμενε λίγο και τον παρέλαβε μία μοτοσικλέτα. Η εφημερίδα μάλιστα αναφέρει ότι ο δήμαρχος δεν φορούσε κράνος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε