Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Black Friday: Ουρές… αξημέρωτα! Χαμός μόλις άνοιξαν οι πόρτες [pics, vids]

Black Friday: Ουρές… αξημέρωτα! Χαμός μόλις άνοιξαν οι πόρτες [pics, vids]

– Black Friday και… χαμός στα μαγαζιά
– Ουρές 250 ατόμων που έφτασαν έως και τα 60 μέτρα (!) έξω από το κατάστημα στο Mall στο Μαρούσι
– Σπρωξιές για έναν κατάλογο με τις προσφορές – “Πανικός” όταν άνοιξαν οι πόρτες
– Πιτσιρικάδες που έκαναν… κοπάνα, ακόμη και με πατερίτσες κάθονται στην ουρά!
– Ουρές… αξημέρωτα στον Πειραιά και στο Σύνταγμα

Black Friday… it is! Τουλάχιστον όσον αφορά στις ουρές! Γιατί από τις 07:00 το πρωί της Παρασκευής (25.11.2016) οι ουρές έξω από συγκεκριμένα καταστήματα είναι τεράστιες. Μένει να αποδειχθεί αν θα είναι και οι εκπτώσεις.

Οι εικόνες έξω από τα καταστήματα της αλυσίδας Public πριν καλά καλά… χαράξει είναι χαρακτηριστικές του τι πρόκειται να ζήσουμε σήμερα. Από τις 07:00 το πρωί πολλοί ήταν εκείνοι που στάθηκαν στην ουρά και περίμεναν το ρολόι να δείξει 09:00 (σ.σ. στα εμπορικά, τα μαγαζιά άνοιξαν εκείνη την ώρα, αλλού θα άνοιξαν στις 08:00) για να ανοίξουν οι πόρτες.

Έξω από τα Public τόσο στο Mall στο Μαρούσι όσο και στο κατάστημα στον Πειραιά, οι ουρές σχηματίστηκαν από πολύ νωρίς. Αντίστοιχη είναι και η εικόνα στο κατάστημα στο Σύνταγμα. Στο Μαρούσι, πιο συγκεκριμένα, η ουρά έφτασε σε κ ακόμη και τα 60 μέτρα και σε αυτή κάθονται σχεδόν 250 άνθρωποι!

Χαρακτηριστικό της εικόνας που επικρατεί από νωρίς το πρωί στο εμπορικό κέντρο Mall στο Μαρούσι το γεγονός πως η ουρά μεγαλώνει συνεχώς και σε αυτή στέκονται κυρίως νέοι, ακόμη και πιτσιρίκια που έκαναν… κοπάνα από τις πρώτες ώρες στο σχολείο! Ένα παιδί, μάλιστα, δεν πτοήθηκε από τις πατερίτσες του! Χαμός επικράτησε όταν οι υπεύθυνοι του καταστήματος κέρασαν μπισκότα όσους περίμεναν αλλά και όταν έβγαλαν κατάλογο με προσφορές!

Όταν δε άνοιξαν οι πόρτες; Έκει κι αν έγινε… χαμός! Επικράτησε το αδιαχώρητο και είναι δύσκολο ακόμη και το να κινηθεί κανείς στο χώρο!

Εικόνα από το Μαρούσι

Και από τον Πειραιά

Ουρές βέβαια υπάρχουν και έξω από το κατάστημα της αλυσίδας Πλαίσιο στο Mall.

Αντίστοιχη εικόνα παρατηρείται και στην Ερμού. Τι είναι η Black Friday; Γιορτάζεται παραδοσιακά την επόμενη της ημέρας των Ευχαριστιών (Thanksgiving) στις ΗΠΑ, την Παρασκευή δηλαδή μετά την 4η Πέμπτη κάθε Νοεμβρίου. Φυσικά αποτελεί αφορμή για
τρελές προσφορές στα καταστήματα και σηματοδοτώντας την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Η συγκεκριμένη Παρασκευή ξεκίνησε ως θεσμός από τις ΗΠΑ αλλά σύντομα έλαβε παγκόσμιες διαστάσεις. Φημίζεται άλλωστε για τις ουρές τα επεισόδια και τους καβγάδες για ένα προϊόν με χαμηλή τιμή.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε