Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Bροχές και νοτιάδες σήμερα- Δείτε αναλυτικά

Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη μέρχι και τα 6 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά:

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατοικά 3-5 μποφρό. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 3 έως 17 βαθμούς αλλά στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε νησιά Ιονίου, Ηπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 2-4 μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 7 έως 17 βαθμούς αλλά στην Ηπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Ευβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν τοπικά 3 με 5 και στα θαλάσσια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 4-19 βαθμούς αλλά στη Θεσσαλία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη αναμένονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχών στις Κυκλάδες και την δυτική Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 -5 και στις Κυκλάδες 4 με 6 μποφόρ. Η θμεροκρασία θα κυμανθεί απο 9 έως 19 βαθμούς.

Σε νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα αναμένονται τοπικές νεφώσεις κυρίως στα νότια με βροχές απο το απόγευμα στα δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 11 έως 18 βαθμούς.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι καλός με ανέμους που δεν θα ξεπεράσουν τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 7 μέχρι 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε αναλυτικά τον καιρό σε 300 πόλεις της Ελλάδας μέσα απο της σελίδα του Newsit

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε