Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

CIA:Ακόμη και πραξικόπημα μπορεί να γίνει στην Ελλάδα

CIA:Ακόμη και πραξικόπημα μπορεί να γίνει στην Ελλάδα
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 29.05.2011 | 19:47

Μετά από το καθημερινό πλέον σενάριο της οικονομικής καταστροφής και χρεοκοπίας,τώρα οι φίλοι μας οι Γερμανοί οι οποίοι έβγαλαν και συνεχίζουν να βγάζουν δισεκατομμύρια από την Ελλάδα,τώρα άρχισαν να γράφουν ακόμη και για ενδεχόμενο στρατιωτικού πραξικοπήματος!

Επικαλούνται έκθεση της CIA. Και βέβαια τα σενάρια αμέσως αναδημοσιεύτηκαν στους ακόμη πιο φίλους μας Τούρκους,οι οποίοι αντιμετωπίζουν την ελληνική κρίση με αυτό που στην Ελλάδα λέμε “θέλει η…Τουρκία να κρυφτεί,αλλά η χαρά δεν την αφήνει!
Τι λένε τα σενάρια:

Η CIA προειδοποίησε σε έκθεσή της ότι τα σκληρά μέτρα λιτότητας και η δεινή οικονομική κατάσταση θα μπορούσε να κλιμακωθεί και να οδηγήσει ακόμη και σε στρατιωτικό πραξικόπημα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild στη Γερμανία.

Σύμφωνα με τον CIA , η συνεχιζόμενες διαδηλώσεις θα μπορούσαν να κλιμακώσουν τη βία και η ελληνική κυβέρνηση θα μπορούσε να χάσει τον έλεγχο, υποστηρίζει η Bild.

Βέβαια τόσο οι Γερμανοί όσο και οι Τούρκοι που με ιδιαιτερη ικανοποίηση αναδημοσιεύουν αυτά τα σενάρια δεν μας λένε πως είναι δυνατόν στην Ελλάδα του 2011 να γίνει στην Ελλάδα …πραξικόπημα! 

Περισσότερα στο OnAlert.gr


   Διαδώστε αυτό το άρθρο