Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Δεν είναι (πλέον) είδηση αλλά… μεθυσμένοι Βρετανοί κάνουν ξανά άνω κάτω τον Κάβο!

Δεν είναι (πλέον) είδηση αλλά… μεθυσμένοι Βρετανοί κάνουν ξανά άνω κάτω τον Κάβο!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κάβος και η Κέρκυρα γίνονται… πρωτοσέλιδο σε βρετανικά μέσα εξαιτίας νεαρών Βρετανών τουριστών. Μάλλον δεν θα είναι και η τελευταία αν σκεφτεί κανείς πως αντέδρασαν οι… άμεσα ενδιαφερόμενοι όταν οι ντόπιοι προσπάθησαν να τους… ξεμπροστιάσουν στα social media.

Εικόνες κάθε άλλο παρά κολακευτικές. Νεαροί μεθυσμένοι, πεσμένοι πάνω σε μηχανές, σε τουαλέτες, στο πάτωμα ή στο δρόμο. Είναι εικόνες από τον Κάβο της Κέρκυρας, αγαπημένο μέρος διακοπών για νεαρούς Βρετανούς τουρίστες, μαζί με τα Μάλλια και τη Χερσόνησο στην Κρήτη.

Κάθε καλοκαίρι υπάρχει σίγουρα ένα ρεπορτάζ με το πως νεαροί τουρίστες τα κάνουν όλα… άνω κάτω (επιεικής η έκφραση) στο πέρασμά τους. Μεθούν, φωνάζουν, ακόμη και καταστρέφουν μέσα στην παραζάλη τους.

Οι ντόπιοι και όσοι εργάζονται τα καλοκαίρια στην Κέρκυρα το ανέχτηκαν για πολλά χρόνια αλλά φαίνεται ότι πια δεν αντέχουν άλλο. Και κάποιος είναι την ιδέα να φτιάξει μια σελίδα στο Facebook για να τους… ξεμπροστιάσει. Η σελίδα Turns Out KAVOS Was Ready For You έχει περισσότερα από 15.000 likes και δημιουργήθηκε για να ανεβαίνουν εκεί φωτογραφίες με τα καμώματα των… καλόπαιδων από τη Βρετανία. Ένας τρόπος όσων ζουν στον Κάβο και αφού φύγουν οι τουρίστες να εκφράσουν την αγανάκτισή τους για τα καμώματά τους. Αλλά εκείνοι φαίνεται πως δεν… χαμπαριάζουν!

Η σελίδα δημιουργήθηκε από τον Silvar Laidlow που δουλεύει στον Κάβο. Ο διαχειριστής της σελίδας δεν δίστασε να ζητήσει από Βρετανούς τουρίστες να ποστάρουν φωτογραφίες με νεαρούς μεθυσμένους. Και το έκαναν. Φωτογραφίες μεθυσμένων νεαρών σε δωμάτια ξενοδοχείων, στην παραλία, στο νοσοκομείο προφανώς για πλύση στομάχου, στο δρόμο. Παντού κάτι κοινό: όλοι είναι μεθυσμένοι!

Μόνο που φωτογραφίες έστειλαν και οι ίδιοι οι… πρωταγωνστιές των ξέφρενων πάρτι στον Κάβο. Θεώρησαν παράσημο τιμής να δουν φωτογραφία τους ενώ είναι λιώμα στο δρόμο, στην παραλία, πάνω σε μηχανές ή γερμένοι στη λεκάνη μιας τουαλέτας!

















Πηγή: Daily Mail

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε