Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 37 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΔΕΗ: Μέχρι την Τρίτη η επιλογή προμηθευτή απο πρώην πελάτες των Energa - Hellas Power

ΔΕΗ: Μέχρι την Τρίτη η επιλογή προμηθευτή απο πρώην πελάτες των Energa - Hellas Power
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 19.04.2012 | 15:23
Πρώτη δημοσίευση: 19.04.2012 | 15:17

Τη λήξη της προθεσμίας στις 24 Απριλίου για τους πρώην πελάτες των εταιρειών HELLAS POWER και ENERGA, προκειμένου να επιλέξουν και να υπογράψουν σύμβαση με τον προμηθευτή ρεύματος της επιλογής τους, υπενθυμίζει με ανακοίνωση η ΔΕΗ.

Οι καταναλωτές που τροφοδοτούνταν από τις δύο εταιρίες μεταφέρθηκαν από τις 25 Ιανουαρίου στη ΔΕΗ η οποία σύμφωνα με τον νόμο ανέλαβε την τροφοδοσία τους για διάστημα τριών μηνών το οποίο λήγει την προσεχή Τρίτη. Από τους καταναλωτές αυτούς:

- Οι οικιακοί καταναλωτές και οι μικρές επιχειρήσεις με ισχύ παροχής μέχρι 25 kVA (κιλοβολταμπέρ), αν δεν υπογράψουν σύμβαση με νέο προμηθευτή (ΔΕΗ ή εναλλακτικό) ως την ερχόμενη Τρίτη, υπάγονται αυτοδίκαια στη ΔΕΗ για μέγιστη διάρκεια δύο ακόμα μηνών πέραν της 24ης Απριλίου.

- Οι καταναλωτές που τροφοδοτούνται από το δίκτυο μέσης τάσης, καθώς και οι μη οικιακοί καταναλωτές Χαμηλής Τάσης με ισχύ παροχής άνω των 25kVA -εφόσον δεν έχουν επιλέξει έγκαιρα Προμηθευτή- διατρέχουν τον κίνδυνο διακοπής της τροφοδοσίας των εγκαταστάσεών τους. Οι καταναλωτές αυτοί έχουν ήδη ενημερωθεί σχετικά, με επιστολή από τη ΔΕΗ.

Διαβάστε

Τι θα γίνει τελικά με τους πελάτες της Energa και Hellas Power;

    Διαδώστε αυτό το άρθρο