Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

ΔΕΗ: Βρείτε προμηθευτή ως την άλλη Παρασκευή αλλιώς σας κόβουμε το ρεύμα!

ΔΕΗ: Βρείτε προμηθευτή ως την άλλη Παρασκευή αλλιώς σας κόβουμε το ρεύμα!

Διορία μέχρι τις 31 του μήνα να βρουν άλλο πάροχο δίνει στους πρώην πελάτες των εταιρειών Ελληνική Εναλλακτική Ενεργειακή και REVMAENA Μ.Ε.Π.Ε η ΔΕΗ.

Αν έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας οι πρώην πελάτες των συγκεκριμένων εταιριών δεν έχουν υπογράψει σύμβαση με άλλη εταιρία για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, υπάρχει κίνδυνος να τους κοπεί το ρεύμα αναφέρει η ΔΕΗ σε ανακοίνωσή της.

Στις 31 Αυγούστου λήγει η τρίμηνη προθεσμία από την ημέρα που η ΔΕΗ ανέλαβε, ως Προμηθευτής Τελευταίου Καταφυγίου, την υπηρεσία προμήθειας με ηλεκτρικό ρεύμα στους πρώην πελάτες των δύο εταιρειών.

Ο πίνακας με τους προμηθευτές ηλεκτρικού ρεύματος- της ΔΕΗ συμπεριλαμβανομένης- βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) και του Λειτουργού της Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. (ΛΑΓΗΕ Α.Ε.).

Στην ανακοίνωσή της, η ΔΕΗ διευκρινίζει ότι:

στο πλαίσιο των διατάξεων του άρθρου 57 του Ν. 4001/2011, η ΔΕΗ, ως Προμηθευτής Τελευταίου Καταφυγίου, ανέλαβε από την 00:00 της Τετάρτης 30 Μαΐου 2012 και από 00:00 της Πέμπτης 31 Μαΐου 2012, για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών, την προμήθεια ρεύματος στους πελάτες των εταιρειών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ και REVMAENA Μ.Ε.Π.Ε., αντίστοιχα.

σε συνέχεια σχετικής ενημερωτικής επιστολής, που απέστειλε η Επιχείρηση προς κάθε καταναλωτή του Τελευταίου Καταφυγίου, επισημαίνεται ότι, οι καταναλωτές Μέσης Τάσης, καθώς και οι μη οικιακοί καταναλωτές Χαμηλής Τάσης, με ισχύ παροχής άνω των 25kVA- εφόσον δεν έχουν επιλέξει έγκαιρα προμηθευτή- διατρέχουν τον κίνδυνο διακοπής της τροφοδοσίας των εγκαταστάσεών τους από τον αρμόδιο Διαχειριστή Δικτύου (παρ. 11 του άρθρου 9 του Εγχειριδίου Διαχείρισης Μετρήσεων και Περιοδικής Εκκαθάρισης Προμηθευτών Δικτύου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυξήσεις από την.. πίσω πόρτα! – Αναπροσαρμογή των τιμολογίων της ΔΕΗ ανα εξάμηνο ανάλογα με τις τιμές των καυσίμων εισηγείται η ΡΑΕ!

Ρεκόρ από ανεξόφλητους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Βόλος: Παρίσταναν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και έκλεβαν ηλικιωμένους

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε