Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δασκαλόπουλος: Απομακρύνεται η άτακτη χρεοκοπία αλλά δανεικό μέλλον δεν υπάρχει

Δασκαλόπουλος: Απομακρύνεται η άτακτη χρεοκοπία αλλά δανεικό μέλλον δεν υπάρχει
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 21.02.2012 | 17:45
Πρώτη δημοσίευση: 21.02.2012 | 17:37

“Το φάσμα της άτακτης χρεοκοπίας απομακρύνεται, αλλά τα δανεικά αυτά δεν διασφαλίζουν το μέλλον μας” είπε ο πρόεδρος του ΣΕΒ.

“Δανεικό μέλλον δεν υπάρχει” είπε ο πρόεδρος του σχολιάζοντας τη συμφωνία στο Eurogroup για το νέο πακέτο στήριξης της ελληνικής οικονομίας και πρόσθεσε:

“Είναι η καλύτερη συμφωνία που μπορούσε να επιτύχει μία Ελλάδα που το πολιτικό της σύστημα είναι εντελώς αναξιόπιστο στα μάτια των εταίρων της. Η βιωσιμότητα του χρέους μας προϋποθέτει τη βιωσιμότητα της οικονομίας μας που σήμερα αργοπεθαίνει. Η εσωτερική υποτίμηση και η ύφεση είναι η Ευρωπαϊκή συνταγή για την Ελλάδα. Γι' αυτό εμείς πρέπει να κάνουμε την ανάπτυξη εθνική μας ανάγκη. Το πολιτικό σύστημα καλείται να εφαρμόσει το νέο μνημόνιο. Η ιδιωτική οικονομία καλείται να διαμορφώσει μία αναπτυξιακή δυναμική που θα μας βγάλει από αυτό. Είναι η μόνη που μπορεί. Πρέπει τώρα να της δοθεί η δυνατότητα να το πράξει” κατέληξε ο κ. Δασκαλόπουλος.


Διαβάστε

Μόνιμη τρόικα στην Αθήνα, μόνιμος λογαριασμός για το χρέος, μόνιμος και ο γγ Φορολογικών - Οι όροι των δανειστών για το "πακέτο" των 230 δισ. 


Λέξη-λέξη η συμφωνία για δάνειο και κούρεμα - Τα επόμενα βήματα
   Διαδώστε αυτό το άρθρο