Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Δεκαήμερο προσφορών στα μαγαζιά του κέντρου της Αθήνας – ΦΩΤΟ

Δεκαήμερο προσφορών στα μαγαζιά του κέντρου της Αθήνας – ΦΩΤΟ

Οι προσφορές ισχύουν για όλα τα εμπορεύματα και μπορείτε να βρείτε πραγματικές ευκαιρίες ακομη και σε ρούχα και παπούτσια της τρέχουσαν σεζόν. Τι λένε στο Newsit οι μαγαζάτορες.

Το δεκαήμερα ανοιξάτικων προσφορών που κήρυξε ο εμπορικός σύλλογος Αθηνών για τα καταστήματα του κέντρου ξεκίνησε χθες 17 Μαϊου και θα διαρκέσει εως το Σάββατο 26 Μαϊου.

Προσφορές και στα εσώρουχα...

Κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί μέσω της ιστοσελίδας www.pameathina.net να ενημερώνεται για τις προσφορές αλλά και τα πολιτιστικά δρώμενα που θα υπάρχουν στη διάρκεια του δεκαημέρου.

Οπως δήλωσε στο Newsit ο κυριος Χάρος που διατηρει κατάστημα ρούχων στην Αγίου Μάρκου “στόχος είναι να κινηθεί η αγορά γιατί τα τελευταία χρόνια τα μαγαζιά του κέντρου έχουμε υποστεί μεγάλες ζημιές. Οι εκπτώσεις ξεκινούν από 10% και 20% αλλά σε πολλές περιπτώσεις είναι πολύ μεγαλύτερες καθώς το ζητούμενο είναι να μπουν στα μαγαζιά καταναλωτές και να ψωνίσουν”.

Τα καταστήματα που συμμετέχουν στο δεκαήμερο των ανοιξιάτικων προσφορών έχουν αναρτήσει αφίσα στις βιτρίνες τους ώστε να είναι εύκολα αναγνωρίσιμα από τους καταναλωτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεκαήμερο προσφορών από σήμερα στα καταστήματα της Αθήνας

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε