Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

“Δεν αποκλείεται το λάθος” λέει ο διοικητής του Ευαγγελισμού

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μιλώντας σήμερα στο NewsIt.gr o διοικητής του Νοσοκομείου είπε οτι το πρωί της Δευτέρας θα γίνει

σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους και με όλα τα στοιχεία. “Δεν αποκλείεται το λάθος γι’ αυτό και γίνεται και η διαδικασία για να δούμε τι συνέβη” είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γιάννης Μυλωνάκης διευκρινίζει πως έχει ζητήσει το φάκελο, όλες τις αναφορές και όλες τις περιγραφές απο όλους τους ιατρούς, σε όλα τα τμήματα που ενεπλάκησαν από την πρώτη στιγμή της νοσηλείας του Νίκου Κακαουνάκη στον Ευαγγελισμό.

“Θεωρώ οτι όλα αυτά τα οποία ακούγονται δεν έχουν βάση για να δημιουργήσουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα” αναφέρει και  προσθέτει: “Η οικογένεια έχει εκφράσει την επιθυμία της σε εμένα προσωπικά να μην δώσουμε στην δημοσιότητα στοιχεία από το φάκελο του Νίκου Κακαουνάκη. Οτιδήποτε συλλέξω θα το μεταφέρω αμέσως στην πολιτική ηγεσία η οποία από την πρώτη στιγμή ενδιαφέρθηκε για το τι συνέβη  “

Στην σύσκεψη που θα γίνει στις 10 το πρωί δεν θα βρίσκονται ιατροί από το ΙΑΣΩ. Οπως λέει ο κ. Μυλωνάκης “Δεν έχω λόγο να συζητήσω με τους ιατρούς του ιδιωτικού θεραπευτηρίου”.
 
Σχολιάζοντας την επιστολή της οικογένειας, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Υγείας Νίκος Πολύζος αναφέρει στο NewsIt: “Συμπάσχω με την οικογένεια η οποία πολύ διακριτικά δείχνει την στεναχώρια της και τον πόνο της. Είναι μια ανακοίνωση που θα την έκανα κι εγώ στον άνθρωπό μου και ίσως να έλεγα και παραπάνω κουβέντες”.
 
Ο υποδιοικητής του Α’ ΠΕΣΥ Νίκος Μπεχράκης χαρακτηρίζει το θέμα πολύ σοβαρό και προσθέτει πως πρέπει να βρεθούν και τα προηγούμενα ιστορικά αφού ο Κακαουνάκης δεν είχε έρθει μόνο μία φορά στον Ευαγγελισμό.
“Γίνεται βέβαια μια συνεννόηση με την πολιτική ηγεσία για το πώς θα γίνει ο έλεγχος της υπόθεσης. Από τη στιγμή που πάρουμε όλα τα στοιχεία στα χέρια μας θα αποφασίσουμε από ποιους επιστήμονες θα αξιολογηθούν. Θα πρέπει να επιλεχθούν κάποιοι οι οποίοι θα έχουν το επιστημονικό βάρος και την επιστημονική δυνατότητα να ασχοληθούν με το θέμα”.
 
 
 
 
 
 
 
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε