Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

“Δεν είμαι παιδεραστής”

Ο Ασημάκης Κατσούλας στη δίκη των σατανιστών το Δεκέμβριο του 1997. ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ασημάκης Κατσούλας στη δίκη των σατανιστών το Δεκέμβριο του 1997. ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ασημάκης Κατσούλας αρνείται κάθε κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων κοριτσιών. Δηλώνει πως θα κάνει αγωγή σε βάρος της ΕΛ.ΑΣ.
Στα 38 του χρόνια και μετά απο 17 χρόνια στη φυλακή ο Ασημάκης Κατσούλας αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων κοριτσιών  μέσω τηλεφώνου.
 
Μιλώντας στη Real News απο τις φυλακές Μαλανδρίνου, δεν κρύβει την οργή του για τις νέες κατηγορίες που αντιμετωπίζει: “Κάθε φορά είναι ο Κατσούλας ο Σατανάς, ο αποδιοπομπαίος τράγος. Αν ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο, στις 19 Μαϊου θα έπαιρνα άδεια, μπορούσα να το κάνω απο το κινητό και να το πετάξω στη θάλασσα” λέει και προσθέτει: “Ενα πράγμα που δεν είμαι είναι παιδεραστής. Παιδεραστής είναι κάποιος απο πάντα, δεν γίνεται ξαφνικά”. Συμπληρώνει πως στα 17 χρόνια που είναι στη φυλακή έχει αλλάξει κι έχει ωριμάσει.
 
Ο Ασημάκης Κατσούλας δηλώνει επίσης πως θα κάνει αγωγή στην Ελληνική Αστυνομία γιατί όπως λέει δεν αντέχει να υποτιμούν τη νοημοσύνη του. Προσθέτει πως οι κατηγορίες δεν είναι τυχαίες καθώς σε λίγες ημέρες θα έπαιρνε άδεια.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε