Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Δεν μας λένε όλη την αλήθεια για τη ραδιενέργεια”

Αυτό υποστηρίζουν Έλληνες επιστήμονες που πήραν μέρος σε έκτακτη σύσκεψη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για τις συνέπειες του καταστροφικού σεισμού της Ιαπωνίας και τη διαρροή ραδιενέργειας.
 

Ο Καθηγητής Πυρηνικής Φυσικής του Τμήματος Φυσικής, Κ.Παπαστεφάνου τόνισε-κατήγγειλε πως ”η Ιαπωνία δεν μας διαφωτίζει όσο θα έπρεπε για το τι ακριβώς συμβαίνει στους 15 από τους 55 πυρηνικούς αντιδραστήρες της χώρας”.
 
Σύμφωνα με τον ίδιο οι πληροφορίες, αναφορικά με τους κινδύνους από την ραδιενέργεια, έρχονται και φιλτραρισμένες και με το σταγονόμετρο και προειδοποίησε :”Όταν κάποτε πουν όλη την αλήθεια, τότε δεν θα ενδιαφέρει κανέναν από τους πολίτες. Και φυσικά οι συνέπειες δε θα έχουν αποφευχθεί”.
 
Σύμφωνα με τους καθηγητές Πυρηνικής Τεχνολογίας Μ. Αντωνόπουλο-Ντόμη και Α. Κλούβα η κατάσταση στην Ιαπωνία επιδεινώνεται και μεταβάλλεται συνεχώς όμως τόνισαν πως η πιθανότητα να επηρεαστεί η χώρα μας είναι αμελητέα.
Διαβάστε επίσης : Τρέμουν το ραδιενεργό νέφος – Μετρήσεις ραδιενέργειας σε κάθε αεροπλάνο που επιστρέφει από την Ιαπωνία!

Το τσουνάμι της Ιαπωνίας σαρώνει την ήδη ευάλωτη παγκόσμια οικονομία – Πανικός στον πλανήτη υπό το φόβο πυρηνικού ολοκαυτώματος

Συνταρακτική μαρτυρία στο NewsIt – Έτσι ζω τον όλεθρο στην Ιαπωνία – ”Ο φίλος μου πήδηξε από τον 3ο όροφο”!

Ραδιενεργός εφιάλτης! Το δυστύχημα της Φουκουσίμα κατατάχθηκε στο επίπεδο 6 της επτάβαθμης κλίμακας!
Τα μηνύματα πανικού στο Ιντερνετ – “Μαζέψτε ό,τι μπορείτε και φύγετε όσο πιο μακριά γίνεται!”
Κλεισμένοι στα σπίτια τους οι Ιάπωνες – Ερήμωσε ακόμα και το Τόκιο – Νέοι αντιδραστήρες στο χορό των βλαβών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ NEWSIT ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε