Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

“Δεν μπορώ να παραμείνω Πρόεδρος σε πεινασμένους”, είπε και παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του ΕΕΣ

,

Κρατώντας μαύρες σημαίες εργαζόμενοι στον ΕΕΕ που είναι εδώ και 5 μήνες απλήρωτοι εισέβαλλαν στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν ζητώντας να συναντηθούν με τον Πρόεδρο του ΕΕΣ, Ανδρέα Μαρτίνη.

Αποτέλεσμα; Ο κ.Μαρτίνης υπεβαλλε την παραίτησή του από Πρόεδρος του ΕΕΣ, γιατί όπως λέει δεν μπορεί να βοηθήσει τους εργαζόμενους. Ο κ.Μαρτίνης παραμένει στην διοίκηση του Ερρίκος Ντυνάν και απλό μέλος πλέον του ΕΕΣ, του οποίου υπήρξε επικεφαλής εδω και πολλά χρόνια.

Η επιστολή του αναφέρει μεταξύ άλλων: “Αγαπητά μου παιδιά,
Σήμερα υπέβαλα την παραίτησή μου από τα αξιώματα του Προέδρου και του μέλους του ΚΤΣ του ΕΕΣ.
Κατέληξα στην απόφαση αυτή μετά από πολλή σκέψη αφού δεν μπορώ να βοηθήσω πλέον το σωματείο και τους ανθρώπους που με ανέδειξαν και με στήριξαν.”

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Λίγη ώρα αργότερα και ενώ οι εργαζόμενοι ήταν συγκεντρωμένοι στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου, εμφανώς συγκινημένος ο κ.Μαρτίνης είπε μεταξύ άλλων: “Οι μανδαρινοι υπουργείων και οργανισμών έφτασαν σε αυτή την κατάσταση τον ΕΕΣ”. Ευχαρίστησε τον υπουργό Υγείας γιατί υπεγραψε σήμερα κονδύλι 3 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο λύνει μερικώς το πρόβλημα των απλήρωτων εδώ και 5 μήνες εργαζομένων και πρόσθεσε αιτιολογώντας την απόφασή του: “Εγώ δεν μπορώ να παραμείνω πρόεδρος σε πεινασμένους”.



ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΒΕΛΑΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε