Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Δεν τα βρήκαν για σχολικούς φύλακες και Δημοτική Αστυνομία

Φωτογραφία από την σημερινή συνάντηση ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Φωτογραφία από την σημερινή συνάντηση ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μπορεί να δήλωσε θετικό το υπουργείο Εσωτερικών στην ένταξη της ενδο-δημοτικής μετακίνησης υπαλλήλων στο δεύτερο κύμα κινητικότητας στα τέλη του χρόνου, όπως επιβεβαίωσε και ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης μετά τη συνάντηση με την ΚΕΔΕ, όμως, το θέμα των σχολικών φυλάκων και της δημοτικής αστυνομίας δεν λύθηκε.

Ο κ. Μιχελάκης είπε ότι η συζήτηση μεταξύ των δυο πλευρών ήταν εποικοδομητική και ότι η επικοινωνία μεταξύ των δυο πλευρών θα συνεχισθεί, προκειμένου να επέλθει γρήγορη επίλυση των προβλημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Πρώτο μέλημα, αυτή τη στιγμή, όπως τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, είναι «να προχωρήσει η αξιολόγηση».

Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κ. Ασκούνης διατύπωσε για άλλη μια φορά τη διαφωνία της ΚΕΔΕ στην κατάργηση των σχολικών φυλάκων και της Δημοτικής Αστυνομίας. Στο θέμα αυτό, όπως είπε, αναζητούνται άλλες λύσεις.

Ο κ. Ασκούνης επανέλαβε ότι η αξιολόγηση στους δήμους έχει καθυστερήσει, διότι τα κριτήρια για την αξιολόγηση έφθασαν στους δήμους στις 4 Μαϊου και αναρωτήθηκε: «Τι γίνεται με την αξιολόγηση των υπουργείων;».

Σε ό,τι αφορά την ενδο-δημοτική μετακίνηση υπαλλήλων, σύμφωνα με σχέδιο της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών αφορά καταρχήν 2.741 υπαλλήλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πιπιλή μαινόμενη! Να απολυθεί ο Μπαλασόπουλος ως κατάπτυστο παράδειγμα ρουσφετολογικής αναρρίχησης

4.200 σε κινητικότητα μέχρι τέλος Ιουλίου – Αιχμές Μητσοτάκη κατά Μανιτάκη: Δε βρήκα ούτε ένα όνομα για την κινητικότητα

Απολύσεις στο Δημόσιο: Δεν είναι μόνο αριθμοί – Έχουν πρόσωπο – ΦΩΤΟ

Μέσω… διαθεσιμότητας θα πάρουμε τα πρώτα 4 δισ. ευρώ της «τσεκουρεμένης» δόσης – Eurogroup: Εμείς κάναμε ό,τι είχε συμφωνηθεί, σειρά σας τώρα!

Το δημόσιο κηρύσσει πόλεμο στην κυβέρνηση – Απεργίες σε όλη τη χώρα – Πότε φεύγουν οι σχολικοί φύλακες και οι δημοτικοί αστυνομικοί

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε