Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Δεν τον σούβλισαν, αυτοτραυματίστηκε!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Δεν προκύπτει τελικά εγκληματική ενέργεια ή συμμετοχή άλλου προσώπου στον τραυματισμό του 34χρονου.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, ερευνάται πλέον η περίπτωση του αυτοτραυματισμού του.

Πληροφορίες αναφέρουν οτι ο ίδιος εκμυστηρεύθηκε σε πρόσωπο που βρισκόταν κοντά του πριν μπεί στο χειρουργείο οτι τραυματίσθηκε μόνος του σε μια προσωπική του στιγμή.

Ο 34χρονος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 
 

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής. Ο άτυχος άνδρας έφτασε σε άθλια κατάσταση στο νοσοκομείο Χανίων, λέγοντας πως τραυματίστηκε. Όπως υποστήριξε, ενώ βρισκόταν στο μπάνιο του σπιτιού του έπεσε και χτύπησε. 
 
O 34χρόνος, Αλβανός υπήκοος, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, από τις οποίες αρχικά διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα στον πνευμονοθώρακα. Ωστόσο, κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Παρουσίασε υψηλό πυρετό και αμέσως υποβλήθηκε σε νέα σειρά εξετάσεων. Οι χειρουργοί, που τον εξέτασαν, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι ο ασθενής έφερε σοβαρό τραύμα στο έντερο.
 
Σύμφωνα με τον διευθυντή των ιατρικών υπηρεσιών του νοσοκομείου, Γιώργο Αρχοντάκη, διαπιστώθηκε ότι από τον πρωκτό του ασθενούς είχε εισέλθει αντικείμενο, που του προκάλεσε βλάβη στο παχύ έντερο, το διάφραγμα, το συκώτι και άλλα όργανα, ενώ στο δεξιό του ημιθωράκιο, είχε σφηνώσει πλαστικό κομμάτι από σκουπόξυλο.
 
Ο ασθενής υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, ενώ κλήθηκε και η αστυνομία, προκειμένου να λάβει κατάθεση από τον ασθενή και τα συγγενικά του πρόσωπα.
Από τότε ακολουθησαν πολλά σενάρια τα οποία όμως σιγά – σιγά αποκλείστηκαν.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε