Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Δεν χτυπήσαμε εμείς το Α.Τ. Αγίας Παρασκευής

Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον Επαναστατικό Αγώνα ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το ΝewsIt.gr αποκαλύπτει τα βασικά σημεία της προκήρυξης του Επαναστατικού Αγώνα στην εφημερίδα το Ποντίκι.

Σε προκήρυξη του Επαναστατικού Αγώνα που δημοσιεύεται την Πέμπτη στην εφημερίδα Το Ποντίκι, η τρομοκρατική οργάνωση υποστηρίζει ότι δεν κρύβεται αυτή πίσω από την ένοπλη επίθεση στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής στις 27 Οκτωβρίου, όπου είχαν τραυματιστεί έξι αστυνομικοί εκ των οποίων μία δόκιμη πολύ σοβαρά.

Στην προκήρυξη ο Επαναστατικός Αγώνας αναφέρει ότι ουδεμία σχέση έχει η οργάνωση με τους ληστές με τα μαύρα, οι οποίοι έχουν προκηρυχθεί για 600.000 ευρώ με σκοπό την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι στην προκήρυξη η οργάνωση απαντά και σε μία σειρά δημοσιεύματων των προηγούμενων ημερών.
Η οργανώση αρνείται την εμπλοκή της σε όλες εκείνες τις επιθέσεις που γίνονται κατά καιρούς και οι οποίες έχουν μείνει “ορφανές”, χωρίς δηλαδή ανάληψη ευθύνης.

Στην προκήρυξη η οργάνωση επιτίθεται στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και προσωπικά στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τα μέτρα που αναμένονται για την οικονομία, αλλά και για τις θεωρίες περί τρομοκρατικών οργανώσεων που διαρρέουν από κύκλους της αντιτρομοκρατικής και του υπουργείου.

Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της προκήρυξης που θα δημοσιευτεί είναι:

«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις ενέργειες αυτές που εμείς έχουμε πραγματοποιήσει. Κάθε απόπειρα από μεριάς του κράτους να μας χρεώσει ενέργειες άσχετες με εμάς, “ορφανές” ή όχι, σχετίζεται με τα ευρύτερα κρατικά κατασταλτικά σχέδια.

Όσον αφορά τις “ορφανές” ενέργειες, πιστεύουμε ότι μια δυναμική ενέργεια χάνει μεγάλο μέρος της σημασίας και της σπουδαιότητάς της όταν δεν αναλαμβάνεται. Αλλά και όταν αναλαμβάνεται, το περιεχόμενο της προκήρυξης προσδιορίζει τη σοβαρότητα ή την έλλειψη σοβαρότητας του πολιτικού λόγου και την βαρύτητα της ενέργειας».

Η προκήρυξη βρέθηκε μετά από τηλεφώνημα πίσω από το Εφετείο στην περιοχή Γκύζη, στην οδό Σολιώτη και πρέπει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που η οργάνωση στέλνει προκήρυξη χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο χτύπημα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε