Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δι' αλληλογραφίας παραιτήθηκε ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος!

Δι' αλληλογραφίας παραιτήθηκε ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 16.11.2012 | 17:03

Με αλληλογραφία επικοινωνούσαν με αλληλογραφία παραιτήθηκε. Ο λόγος για τον μέχρι χθες αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Παναγιώτη Μπονάτσο, η παραίτηση του οποίου, για… προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους έγινε αποδεκτή από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια.

Οι κυριότεροι μνηστήρες κι εκείνοι που προαλείφονται για τη θέση του είναι φυσικά ο επιθεωρητής νότιας Ελλάδας κ. Σωτήρης Γεωργακόπουλος, ή ο αττικάρχης υποστράτηγος Βασίλης Παπαγεωργίου.

Το προαναγγελθέν «διαζύγιο» των δύο ανδρών χθες έλαβε και επισημότητα, με το σχετικό δελτίο τύπου, να αναφέρει ότι ο αρμόδιος υπουργός ευχαρίστησε τον κ. Μπονάτσο για τη… συνεργασία που είχαν και ο κ. Μπονάτσος ευχαρίστησε τον υπουργό για τον… ίδιο λόγο.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα όπως επεσήμαιναν πηγές του υπουργείου, οι διαφορές τους ήταν αγεφύρωτες και η επικοινωνία τους… τηλεγραφική.

Οι «διαφορές» τους, σύμφωνα με πηγές του αρχηγείου του Π.Σ, εστιάστηκαν στις μεταθέσεις και στην άρνηση του κ. Μπονάτσου να ικανοποιήσει υπουργικά αιτήματα, στις επιλογές-«ορισμούς» καθηγητών στις Σχολές, οι μετακινήσεις 5ετών και η πρόβλεψη εξέλιξης δασικής πυρκαγιάς και κυρίως αυτής του Αγίου Όρους για την οποία υπήρξε μάλιστα τεράστια εκδήλωση ενδιαφέροντος του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με απανωτές επικοινωνίες με τον πρωθυπουργό.

Να σημειώσουμε ότι δεν είναι καθόλου απίθανο, πολύ σύντομα, να γίνει κάτι αντίστοιχο και στην Ελληνική Αστυνομία ενόψει της αναδιάρθρωσης που έχει εξαγγείλει επανειλημμένως ο αρμόδιος υπουργός.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο