Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Διαδηλώσεων συνέχεια και στη Θεσσαλονίκη

Διαδηλώσεων συνέχεια και στη Θεσσαλονίκη
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 12.02.2012 | 13:58
Πρώτη δημοσίευση: 12.02.2012 | 13:54

Δύο πορείες, μια στις ανατολικές και μια στις δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης, με αφετηρίες αντιστοίχως, το δημαρχείο Σταυρούπολης και την πλατεία Άγιου Θεράποντα πραγματοποίησαν το ΠΑΜΕ και οι «Λαϊκές Επιτροπές» ενάντια στη νέα δανειακή σύμβαση και στα νέα μέτρα.

Στις πέντε το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί το κεντρικό συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους.

Από τις τρεις το μεσημέρι θα αρχίσουν να συγκεντρώνονται οι «Αγανακτισμένοι» στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους και από τις τέσσερεις και μετά καλούν τον κόσμο να βρίσκεται στην πλατεία ο ΣΥΡΙΖΑ, δυνάμεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και συνδικάτα (ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πρωτοβάθμια Σωματεία Ιδιωτικού Δημοσίου Τομέα, κ.α.) και άλλες πολιτικές κινήσεις, («Σπίθα», «Άρμα», «Χριστιανική Δημοκρατία», κ.α.). Εκεί θα συγκεντρωθούν και οι "Μοτοσικλετιστές Εν Δράσει".

Η πρωτοβουλία πολιτών «Κόντρα στο Ρεύμα» διαδήλωσε και σήμερα για δεύτερη μέρα στην Κατερίνη.

Πικετοφορίες και διαδηλώσεις ενάντια στη νέα δανειακή σύμβαση έγιναν και σε άλλες πόλεις, στη Βέροια, στη Νάουσα, στη Σκύδρα στο Κιλκίς, στα Ν. Μουδανιά, στο Σταυρό, στο Λαγκαδά κ.ά.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο