Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Διαρρήκτης για… Όσκαρ βλακείας! – Πήγε στο τμήμα να δηλώσει κλοπή μηχανής, μία μέρα μετά την καταδίωξή του!

Διαρρήκτης για… Όσκαρ βλακείας! – Πήγε στο τμήμα να δηλώσει κλοπή μηχανής, μία μέρα μετά την καταδίωξή του!

Συνελήφθη… από σπόντα διαρρήκτης που είχε “ρημάξει” σπίτια σε Νέο Ψυχικό, Παπάγου, Χολαργό και Αγία Παρασκευή. Τον καταδίωξαν αστυνομικοί, αναγκάστηκε να αφήσει τη μοτοσικλέτα του και να το βάλει στα πόδια και την επομένη πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσει κλόπη της μηχανής του!

Συνελήφθη στα Πατήσια ένας 21χρονος για διαρρήξεις και κλοπές από οικίες στα Βόρεια Προάστια. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν και δύο γυναίκες για ψευδορκία.

Ο συλληφθείς, μαζί με άγνωστους συνεργούς, παραβίασαν είσοδο μονοκατοικίας στου Παπάγου και αφαίρεσαν από το εσωτερικό αυτής κοσμήματα και τιμαλφή αξίας 40.000 ευρώ. Η κλοπή έγινε αντιληπτή από γείτονες οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Αστυνομικοί που κατέφθασαν στο σημείο, εντόπισαν τον 21χρονο δίπλα από τη μοτοσισκλέτα του τη στιγμή που ήταν έτοιμος να γίνει… καπνός. Αναγκάστηκε τελικά να το βάλει στα πόδια και να αποφύγει τη σύλληψή του.

Ο 21χρονος θεώρησε… έξυπνο το επόμενο πρωινό να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να δηλώσει… κλοπή της μοτοσικλέτας του! Το λες και… Όσκαρ βλακείας!

Το απόγευμα της ίδια ημέρας, παραδόκαν και οι δύο γυναίκες, οι οποίες κατέθεσαν ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας ήταν μαζί με τον κατηγορούμενο και συνελήφθησαν για ψευδορκία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο δράστης, μαζί με τους συνεργούς του, έχει διαπράξει κατά το τελευταίο τετράμηνο δεκατρείς διαρρήξεις-κλοπές σε οικίες στο Νέο Ψυχικό, Παπάγου, Χολαργό και Αγία Παρασκευή.
Ο δράστης έχει συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα και επιπλέον έχει παραβιάσει περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε για κυρία ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε