Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Δικηγόρος πέθανε στο Πεδίον του Άρεως περιμένοντας το ΕΚΑΒ

Δικηγόρος πέθανε στο Πεδίον του Άρεως περιμένοντας το ΕΚΑΒ

Επί μια ώρα οι κάτοικοι της περιοχής που τον είδαν πεσμένο τηλεφωνούσαν στο ΕΚΑΒ. Τελικά ασθενοφόρο έφθασε όταν ο άνθρωπος είχε πια πεθάνει.  

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο άτυχος δικηγόρος έχασε τη ζωή του ενώ περπάτουσε στο Πεδίον του Άρεως στο κέντρο της Αθήνας. Πήγαινε προς τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων γιατί είχε δίκη. Ένιωσε δυσφορία και έπεσε λιπόθυμος. 

Περίοικοι που βρίσκονταν στο άλσος λίγα μέτρα από τα δικαστήρια έτρεξαν να του προσφέρουν βοήθεια. Κάλεσαν την αστυνομία στις 9 παρά 20. Τηλεφώνησαν και στο ΕΚΑΒ αλλεπάλληλες φορές. Τελικά το ασθενοφόρο έφθασε σύμφωνα με τους ανθρώπους που βρίσκονταν  στο σημείο μια ώρα αργότερα ο άνθρωπος όμως ήταν ήδη νεκρός. Το ασθενοφόρο έκανε μια ολόκληρη ώρα για να φθάσει λένε εξοργισμένοι αυτόπτες μάρτυρες. Ο άτυχος άνδρας θα μπορούσε να είχε σωθεί αφού είχε τις αισθήσεις του λίγα λεπτά πριν φθάσει το ασθενοφόρο. 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ

Από το ΕΚΑΒ υποστηρίζουν πως η πρώτη κλήση έγινε στις 8:48. Το ασθενοφόρο έφθασε έξω από τα δικαστήρια δέκα λεπτά αργότερα γιατί το περιπολικό που βρισκόταν στο σημείο δεν είχε δώσει σωστά στοιχεία. Όπως λένε από το ΕΚΑΒ ύστερα από νέα επικοινωνία το ασθενοφόρο έφθασε στο σημείο που ήταν πεσμένος ο άνδρας στις 9:20. Όμως ήταν πια αργά. 

Είτε έκανε μια ώρα το ασθενοφόρο είτε έκανε μισή ο άνθρωπος αυτός πέθανε αβοήθητος στο κέντρο της Αθήνας επειδή οι αρχές δεν μπόρεσαν να συννενοηθούν μεταξύ τους. Όπωςκαι να έχει η υπόθεση, η καθυστέρηση είναι τραγική όταν χάνεται μια ανθρώπινη ζωή. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε