Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Διορισμός με… ρεκορ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Εάν όχι πρωτόγνωρο τουλάχιστον πάντως σπάνιο φαινόμενο στα μεταπολιτευτικά χρονικά σημειώθηκε σήμερα στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων κατά την διάρκεια διατύπωσης γνώμης κατά τον διορισμού προέδρου Ταμείου.

Όλοι οι βουλευτές, από όλες τις παρούσες πτέρυγες της Βουλής στην συνεδρίαση, έδωσαν όχι μόνο θετική ψήφο στον προτεινόμενο αλλά είχαν να πουν και τα καλύτερα λόγια για την εργατικότητα, το ήθος και την αποτελεσματικότητα που έχει επίδειξη και την καταλληλότητά του για τις θέσεις του Προέδρου του Ταμείου Προνοίας Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού (Τ.Π.Α.Ε.Ν.) και του Προέδρου του Ταμείου Προνοίας Κατωτέρων Πληρωμάτων Εμπορικού Ναυτικού (Τ.Π.Κ.Π.Ε.Ν.).
Το πρόσωπο που κατέρριξε κάθε άλλο «ρεκόρ» είναι ο κ. Νίκος Καλλιβρούσης που έχει μακρά παρουσία στα δύο Ταμεία με αξιόλογο, όπως τονίσθηκε έργο. Θετικά στην επιλογή του εκφράσθηκαν όχι μόνο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ αλλά και όλοι οι παριστάμενοι βουλευτές της Αντιπολίτευσης. Το ομόφωνο, όμως, δυστυχώς δεν αποτυπώθηκε στο τελικό αποτέλεσμα, – τυπικά εκφωνήθηκε ως “κατά πλειοψηφία”- εξ αιτίας απουσίας από τη συνεδρίαση βουλευτών από δύο κόμματα της ελάσσονος Αντιπολίτευσης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε