Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Διπλός κατάσκοπος στην Ε.Υ.Π. ; Στέλεχος έστελνε απόρρητα σε ξένες υπηρεσίες

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Πρόκειται για υψηλόβαθμο στέλεχος της ελληνικής αντικατασκοπείας, είναι από τους ανθρώπους που χειρίζονται μάλιστα το περιβόητο “βαλιτσάκι” που κάνει τις παρακολουθήσεις,

αλλά ενώ θα έπρεπε να ψάχνει για ξένους κατασκόπους και να τους παρακολουθεί φαίνεται ότι έπαιρνε απόρρητα έγγραφα και τα έστελνε ο ίδιος σε ξένες υπηρεσίες.

Πρόκειται για μια νέα υπόθεση κατασκοπείας που συγκλονίζει την Ε.Υ.Π. ειδικά από τη στιγμή που μοιάζει να επιβεβαιώνεται από την ίδια τη δικαιοσύνη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ήδη δίωξη εναντίον του και άρα υπάρχουν τα σχετικά στοιχεία…

Όπως αναφέρει “Το Βήμα” το κατηγορητήριο εναντίον του στελέχους της Γ’ Διεύθυνσης αντικατασκοπίας είχε στον υπολογιστή του απόρρητα έγγραφα τα οποία είχε στείλει με e-mail προς διάφορες βρετανικές υπηρεσίες!

Μετά το στέλεχος της Ε.Υ.Π. που είχε εντοπιστεί να έχει στα συρτάρια του απόρρητα έγγραφα τα οποία δεν έπρεπε να έχει, έρχεται ο εντοπισμός δεύτερου προσώπου.

Κάποιοι τονίζουν με νόημα ότι δεν είναι τυχαίο ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε εκπαιδευτεί στη Βρετανία.

Ο ίδιος πάντως μιλά για συκοφαντία και πως τα “απόρρητα” έγγραφα δεν ήταν παρά συνήθης αλληλογραφία μεταξύ υπηρεσιών των δύο κρατών στο πλαίσιο της συνεργασίας σε διάφορα επίπεδα.

Διαβάστε επίσης:
Σάλος στην Τουρκία! Η ΜΙΤ διαπραγματεύεται με το PKK! Ηχητικά ντοκουμέντα

Σε επιφυλακή η ΕΥΠ κυβερνο-επιθέσεις στο Δημόσιο

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε