Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Δολοφονία Θώμης Κουμπούρα: Ο φονιάς τηλεφώνησε στον Αρτέμη Σώρρα μετά το έγκλημα!

Δολοφονία Θώμης Κουμπούρα: Ο φονιάς τηλεφώνησε στον Αρτέμη Σώρρα μετά το έγκλημα!

– Νέα στοιχεία για τη μοιραία νύχτα, προκύπτουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου
– Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 45χρονης, Χρήστος Μπαλαντίνας, τηλεφώνησε στον επικεφαλής της “Ελλήνων Συνέλευσις”
– Η παιδοψυχίατρος βρέθηκε σφαγμένη στο διαμέρισμα της στη Λαμία, το πρωί της 28ης Δεκεμβρίου

Νέα στοιχεία προκύπτουν για τη δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Πλέον, στην υπόθεση υπάρχει το όνομα του Αρτέμη Σώρρα, καθώς σε αυτόν τηλεφώνησε ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου, Χρήστος Μπαλαντίνας, αμέσως μετά το έγκλημα.

Η 45χρονη βρέθηκε σφαγμένη, μέσα στο διαμέρισμά της στη Λαμία, το πρωί της 28ης Δεκεμβρίου 2016. Είχε δεχθεί 15 μαχαιριές από τον 39χρονο, που ομολόγησε τον φόνο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της άρσης απορρήτου των επικοινωνιών της μοιραίας νύχτας, που δημοσιεύει η εφημερίδα “Real News”, ο Χρήστος Μπαλαντίνας κάλεσε στο κινητό του Αρτέμη Σώρρα και είχε συνομιλία 323 δευτερολέπτων, δηλαδή περίπου πεντέμισι λεπτών. Αυτό το στοιχείο, προκύπτει από το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ. Προς τον εισαγγελέα, με βάση την ανάλυση των δεδομένων από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

 

 

Να σημειωθεί ότι την επόμενη ημέρα της δολοφονίας, ένα άλλο μέλος της “Ελλήνων Συνέλευσις”, ο Στέφανος Βασιλείου, έσπευσε στην Ασφάλεια Λαμίας και κατέθεσε ότι του τηλεφώνησε ο Μπαλαντίνας τη νύχτα της δολοφονίας, υποστηρίζοντας ότι τον κάλεσε στο προσωπικό του κινητό σε άλλο νούμερο από αυτό που έχει καταγραφεί. Όπως, όπως προκύπτει από τα στοιχεία, η κατάθεση ήταν ψευδής.

Σύμφωνα πάντα με τα αποτελέσματα της άρσης απορρήτου, που περιγράφονται αναλυτικά στο διαβιβαστικό της Ασφάλειας προς τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας, η Θώμη Κουμπούρα δέχθηκε δύο κλήσεις από τον δολοφόνο της, το μοιραίο βράδυ.
Μετά τον φόνο, όπως εκτιμά η Αστυνομία, έχουν καταγραφεί από το κινητό της δύο εξερχόμενες κλήσεις, τις οποίες έκανε ο δράστης.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: “Από το ανωτέρω διάγραμμα διαπιστώνεται ότι η κουμπούρα Θωμαή καθ’ όλη τη διάρκεια της 27-12-2016, κατέχοντας την ανωτέρω τηλεφωνική σύνδεση, παραμένει στην πόλη της Λαμίας, που αποτελεί τη μόνιμη κατοικία της. Από την υπ’ αριθμ. 69…821 τηλεφωνική σύνδεση του Μπαλαντίνα Χρήστου δέχεται δύο εισερχόμενες κλήσεις. Εν συνεχεία, από την την τηλεφωνική σύνδεση πραγματοποιείται εξερχόμενη κλήση την 02:06:53 ώρα της 28-12-2016, διάρκειας 286 δευτερολέπτων, προς την υπ’ αριθμ. 69…892 τηλεφωνική σύνδεση που κατέχει ο Χριστοδουλιάς Νικόλαος (σ.σ. μέλος της “Ελλήνων Συνέλευσις”) και ακόμα μία εξερχόμενη κλήση την 02:15:22 ώρα, διάρκειας 323 δευτερολέπτων, προς την υπ’ αριθμ. 69…214 τηλεφωνική σύνδεση, συνδρομητής της οποίας φέρεται άτομο υπό στοιχεία Σώρρας Αρτέμης, του Βασιλείου, γεν. Τη 12-10-1966, κλήση που χρονικά συμπίπτει με αυτή που ανέφερε ότι δέχτηκε ο Βασιλείου Στέφανος στην π’ αριθμ. 69…041 τηλεφωνική του σύνδεση”. Το συγκεκριμένο κινητό είναι καταχωρημένο και στον τηλεφωνικό κατάλογο του ΟΤΕ στο όνομα του Αρ. Σώρρα στη διεύθυνση Θεοδότου 24-26 Πάτρα”.

ΠΗΓΗ: REAL NEWS

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε