Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Δολοφονική επίθεση χρυσαυγίτη με σιδηρολοστό σε τηλεοπτικό συνεργείο – Βίντεο ντοκουμέντο από τα επεισόδια στον Πειραιά

Δολοφονική επίθεση χρυσαυγίτη με σιδηρολοστό σε τηλεοπτικό συνεργείο – Βίντεο ντοκουμέντο από τα επεισόδια στον Πειραιά

– Βίντεο “φωτιά”… καίει τη Χρυσή Αυγή και δημιουργεί πλήθος ερωτημάτων
– Καρέ – καρέ η δολοφονική επίθεση… παλικαρά Χρυσαυγίτη με σιδηρολοστό εναντίον της κάμερας της τηλεοπτικής εκπομπής Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο
– Από θαύμα ζει ο εικονολήπτης που απέφυγε στην τελευταία στιγμή το δολοφονικό χτύπημα
– Στο βάθος φαίνεται και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός – Παρών στα… μπάχαλα και ο Ηλίας Κασιδιάρης!
– Όλο το χρονικό από τα επεισόδια στο λιμάνι του Πειραιά μεταξύ χρυσαυγιτών και μελών αντιφασιστικών οργανώσεων
– Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο

Ξύλο, επεισόδια, επέμβαση της αστυνομίας, δακρυγόνα, χειροβομβίδες κρότου – λάμψης. Μέλη της Χρυσής Αυγής εναντίον μελών αντιφασιστικών οργανώσεων στα… πέριξ του λιμανιού του Πειραιά και μέσα σε όλα και βουλευτές της Χρυσής Αυγής!

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης έχει καταγραφεί σε τηλεοπτικά πλάνα στο σημείο των επεισοδίων, ενώ και ο Γιάννης Λαγός φαίνεται στα… μπάχαλα!

Δολοφονική επίθεση on camera!

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλεί η δολοφονική επίθεση μέλους της Χρυσής Αυγής εναντίον δημοσιογράφων της τηλεοπτικής εκπομπής Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο E tv.

Τα πλάνα είναι ανατριχιαστικά, αφού δείχνουν πως ο… παλικαράς (που βεβαίως φοράει κράνος) τρέχει και… στοχεύει την κάμερα του Live News, κρατώντας έναν σιδηρολοστό!

Κάνει ξεκάθαρα επίθεση στο τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής, με τον εικονολήπτη να ζει κυριολεκτικά από θαύμα, αφού όπως φαίνεται και στα πλάνα αποφεύγει το χτύπημα την τελευταία στιγμή. Χτύπημα το οποίο έγινε, με τον τηλεοπτικό φακό να είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Παράλληλα, στο… βάθος φαίνεται και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, ενώ από τα αμέτρητα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί, ξεχωρίζει φυσικά ένα: Γιατί δεν έχει συλληφθεί ο… θαρραλέος αυτός νεαρός που κάνει δολοφονική επίθεση εναντίον δημοσιογράφων και τεχνικών που απλά κάνουν τη δουλειά τους;

Το χρονικό

Εκτός ελέγχου είναι πλέον η κατάσταση στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς εκτός από το καθημερινό δράμα των προσφύγων και την ανικανότητα του κράτους να οργανώσει τα στοιχειώδη έρχονται να προστεθούν και τα καθημερινά μικροεπεισόδια ανάμεσα σε χρυσαυγίτες και μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων .

Κοντά στο λιμάνι του Πειραιά όπου βρίσκονται πάνω από 5.000 πρόσφυγες είχαν οργανώσει συγκέντρωση μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων. Την ιδια ώρα άρχιζαν σιγά σιγά να συγκεντρώνονται και μέλη της Χρυσής Αυγής καθώς έχουν προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά “της ισλαμοποίησης της χώρας”.

Οι δύο συγκεντρώσεις ήταν σε απόσταση αναπνοής η μία από την άλλη και δεν άρχισαν να ανοίγουν τα αίματα.

 

Αμέσως άρχισαν επεισόδια ανάμεσα στα μέλη των δύο συγκεντρώσεων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένα μέλο της αντιφασιστικής οργάνωσης, με τα υπόλοιπα μέλη να υποστηρίζουν πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος χτυπήθηκε από την αστυνομία.

Διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονται καθημερινά στο σημείο και μπήκαν στη μέση για να χωρίσουν τις δύο οργανώσεις. Έκαναν μάλιστα και χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης και τα επεισόδια προς το παρόν έληξαν.

 

Για άλλη μία φορά οι χρυσαυγίτες πρωταγωνίστησαν στα έκτροπα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μέλος της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε με σιδηρολοστό στο τηλεοπτικό συνεργείο του καναλιού Ε.

Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν υπάρξει δύο προσαγωγές.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε