Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Doodle 4 Google: Δύο 9χρονοι μαθητές από την Ηλεία στους 60 φιναλίστ για το ελληνικό λογότυπο της Google

Doodle 4 Google: Δύο 9χρονοι μαθητές από την Ηλεία στους 60 φιναλίστ για το ελληνικό λογότυπο της Google

Το Doodle 4 Google είναι διαγωνισμός της Google που καλεί όλους τους μαθητές ελληνικών σχολείων να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους και να επανασχεδιάσουν το λογότυπο της με θέμα “Η Ελλάδα μου”. Δύο μαθητές από το Δημοτικό σχολείο Καράτουλα της Ηλείας στους 60 φιναλίστ. Τι λέει στο Newsit o δάσκαλος των παιδιών.

Ο Διονύσης Σταυρόπουλος και ο Κωνσταντίνος Δημήτρουλας είναι δύο 9χρονα αγόρια γεμάτα φαντασία, χαρά και δημιουργικότητα.

Είναι μαθητές της τρίτης τάξης του Δημοτικού Σχολείου Καράτουλα Ηλείας και οι ζωγραφιές τους βρίσκονται στη λίστα με τις 60 τελικές επιλογές ψηφοφορίας για το λογότυπο της Google!

Δείτε τη ζωγραφιά του Διονύση Σταυρόπουλου…

…και τη ζωγραφιά του Κωνσταντίνου Δημήτρουλα..

Το Doodle 4 Google είναι διαγωνισμός της Google που καλεί όλους τους μαθητές ελληνικών σχολείων να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους και να επανασχεδιάσουν το λογότυπό της με θέμα “Η Ελλάδα μου”. Τα doodles είναι ξεχωριστές εκδόσεις του λογοτύπου της Google που εμφανίζονται στην αρχική της σελίδα.

Οπως δήλωσε στο Newsit o δάσκαλος των δύο παιδιών από την τρίτη τάξη του Δημοτικού Σχολείου Καράτουλα Ηλείας, Χρήστος Παπανδρέου “είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτη τη διάκριση των μαθητών μας και του σχολείου μας. Μάλιστα τα παιδιά δεν μπήκαν μόνο στους 60 φιναλίστ, αλλά είναι μέσα στους 15 της ηλικιακής τους κατηγορίας. Το γεγονός οτι οι μαθητές μας συμμετείχαν σε αυτή τη δημιουργική δραστηριότητα μας γεμίζει περηφάνια. Ολο αυτό έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα στο σχολείο μας καθώς τα παιδιά παρακινούν το ένα το άλλο. Ο Κωνσταντίνος και ο Διονύσης είναι δύο παιδιά πολύ χαρούμενα και προσπαθουν για το καλύτερο. Ειναι σημαντικό ένα μικρό εξαθέσιο σχολείο της επαρχίας να δίνει το δικό του αγώνα και το δικό του στίγμα”.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt ο κ.Χρήστος Παπανδρέου…

Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και σε αυτόν συμμετέχουν μαθητές από όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες.

Ο νικητής θα προκύψει μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας που βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στις 7 Μαϊου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λέοναρντ Όιλερ: Η Google τιμά με doodle τα 306α γενέθλιά του (VIDEO)

Μαρία Σιμπίλα Μέριαν: Η Google της αφιερώνει το doodle της! (VIDEO)

Ντάγκλας Άνταμς: Η Google τιμά με doodle τα 61α γενέθλια του



Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε