Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Χαμός στη δωρεάν διανομή φρούτων λαχανικών στο Κολωνό – Εξαφανίστηκαν 50 τόνοι σε 15 λεπτά!

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Διαμαρτυρία που έπιασε τόπο έκαναν οι παραγωγοί και οι πωλητές των λαϊκών αγορών που σήμερα και αύριο δεν θα στήσουν πάγκους διαμαρτυρόμενοι για το φορολογικό και το Ασφαλιστικό.

Στον Κολωνό, στη συμβολή των οδών Λένορμαν και Επιδαύρου παραγωγοί και πωλητές των λαϊκών έστησαν πάγκους διαμαρτυρίας και μοίρασαν λαχανικά και φρούτα δωρεάν στον κόσμο.
Είναι τα προϊόντα που δεν θα πωληθούν σήμερα στις λαϊκές λόγω της διαμαρτυρίας, ενώ μεγάλη ποσότητα θα δωριθεί σε ιδρύματα, αλλά και στο Χαμόγελο του Παιδιου.

Η διανομή ξεκίνησε στις 09:30 όπως είχε προγραμματιστεί. Το εντυπωσιακό είναι όμως ότι… έληξε μετά από 15 λεπτά, καθώς εκατοντάδες ανθρωποι “εξαφάνισαν” 50 τόνους προϊόντων!

Λίγοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν για την κινητοποίηση ωστόσο η είδηση μεταδόθηκε εν ριπή οφθαλμού συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες άνθρωποι και οι παραγωγοί και οι πωλητές των λαϊκών δεν προλάβαιναν να μοιράζουν σακούλες.

 Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγα λεπτά αφότου άρχισε η διάθεση χρειάστηκε να επιστρατευτεί και ένα φορτηγό που ήταν φορτωμένο με τρόφιμα και που προοριζόταν για τον εφοδιασμό των πάγκων. Οι πάγκοι άδειασαν όμως μέσα σε ελάχιστα λεπτά και έτσι η διάθεση συνεχίστηκε από το φορτηγό.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε