Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

"Δραματική η κατάσταση για τα νέα ζευγάρια"

`Δραματική η κατάσταση για τα νέα ζευγάρια`
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 03.10.2010 | 15:39
Πρώτη δημοσίευση: 03.10.2010 | 15:27

Να διορθώσουν την ψήφο τους κάλεσε τους νέους η γ.γ. του ΚΚΕ Α. Παπαρήγα.

Μιλώντας σε εκδήλωση στο Ίλιον για τα προβλήματα των νέων ζευγαριών, η κ. Παπαρήγα είπε ότι η κατάσταση για τους νέους ανθρώπους, ιδιαίτερα για τα νέα ζευγάρια είναι δραματική, με την ανεργία να ανεβαίνει, με τα χαμηλά ημερομίσθια και πολλά ακόμη προβλήματα. Τα νέα ζευγάρια, πρόσθεσε η κ. Παπαρήγα, δυσκολεύονται να δημιουργήσουν οικογένεια και κυρίως να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Η Γραμματέας του ΚΚΕ, κάλεσε τους νέους ανθρώπους να οργανωθούν, να μπουν στην πολιτική μάχη και να ενταθεί ο αγώνας το επόμενο διάστημα, καθώς προβλέπεται ότι τους επόμενους μήνες, η κατάσταση θα επιδεινωθεί με νέα μέτρα και εκτός μνημονίου, που θα φέρει η κυβέρνηση.

Για να αντιμετωπιστούν, τουλάχιστον εν μέρει, αυτά τα προβλήματα, η κ. Παπαρήγα είπε ότι πρέπει να αυξηθεί το επίδομα ανεργίας και η πρόσβαση σε βρεφονηπιακούς σταθμούς. Ωστόσο, σημείωσε ότι δεν πρέπει να πάει η ψήφος τους χαμένη και ζήτησε, στις εκλογές του Νοεμβρίου να υποστηριχθούν οι συνδυασμοί που υποστηρίζονται από το ΚΚΕ.

Η κ. Παπαρήγα έκανε αναφορά κα στον τρόπο με τον οποίο οι χώρες του υπαρκτού σοσιαλισμού αντιμετώπιζαν τα προβλήματα των νέων ζευγαριών αναφερόμενη σε σειρά παροχών που είχαν, τονίζοντας ότι αυτές ήταν και παραμένουν αξεπέραστες καθώς εξασφάλιζαν πολλά σε μια νέα οικογένεια.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο