Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών:κλειστή για δύο ώρες σήμερα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Έργα στη νέα Εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών, στο ύψος των Καλαβρύτων θα πραγματοποιούνται σήμερα για αυτό θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Από τις 15:00 έως τις 17:00 θα κλείσει το τμήμα της Κορίνθου-Πατρών στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Καλαβρύτων και η κυκλοφορία προσωρινά θα εκτρέπεται στην παλιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών από τους ανισόπεδους κόμβους Ακράτας και Αιγίου. Μέσα στο διάστημα αυτό και για 40 περίπου λεπτά θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία και στην παλαιά Εθνική, στην περιοχή του κόμβου των Καλαβρύτων.

Όσον αφορά την εξυπηρέτηση των Καλαβρύτων, η κυκλοφορία από Αθήνα προς Καλάβρυτα και από Καλάβρυτα προς Πάτρα θα γίνεται μέσω της ΠΕΟ Κορίνθου – Πατρών από τις 09:00 το πρωί, έως τις 20:00 το βράδυ.

Σημειώνεται ότι οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θεωρούνται απαραίτητες για την ασφαλή κατεδάφιση του δεξιού κλάδου της γέφυρας του κόμβου Καλαβρύτων-Διακοφτού.

Συνιστάται στους οδηγούς να επαναπρογραμματίσουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις τους, ενώ παρακαλούνται επίσης να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις της τροχαίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε