Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 21 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΕΔΕ σε βάρος του αστυνομικού που “κρεμάστηκε” στο Σύνταγμα

ΕΔΕ σε βάρος του αστυνομικού που “κρεμάστηκε” στο Σύνταγμα
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 25.09.2012 | 16:14
Πρώτη δημοσίευση: 25.09.2012 | 16:13

'Ενορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε το Αρχηγείο της ΕΛ. ΑΣ. σε βάρος του αστυνομικού που στις πρόσφατες κινητοποιήσεις των ένστολων, κρεμάστηκε συμβολικά έξω απο το υπ. Οικονομικών και τη Βουλή.

Τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης εισ βάρος τους αστυνομικού που “κρεμάστηκε” στο Σύνταγμα κατα τις πρόσφατες κινητοποιήσεις των ένστολων καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων που κάνει λόγο για “παραλογισμό”.

Στην ανακοίνωσή τους οι αστυνομικοί αναφέρουν: “Δεν τους προβληματίζουν οι καταστροφικές και απαξιωτικές αποφάσεις που λαμβάνουν, βυθίζοντας τον ένστολο στη φτώχεια, στο άγχος και στην ανασφάλεια, αλλά το γεγονός ότι προσβλήθηκε λέει η «δημόσια αιδώς» από το χάπενιγκ με τις αγχόνες κατά τη διάρκεια της συγκλονιστικής μας πανελλαδικής διαμαρτυρίας στην Πλατεία Συντάγματος, την 6-9-2012!   Και γι' αυτό πρέπει να ασκηθεί πειθαρχικός έλεγχος για αναξιοπρεπή συμπεριφορά!   Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο, εν έτει 2012!”.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΟΑΣΥ προσθέτει: “Με ΕΔΕ, τρομοκρατικές και όποιες άλλες αποφάσεις όχι μόνο δεν κάμπτεται το αγωνιστικό μας φρόνημα, αλλά γίνεται φωτιά και λάβα που καίει στο πέρασμά του όποιον επιχειρεί να διοικήσει με τα φαντάσματα του παρελθόντος...  Ας συνειδητοποιήσουν λοιπόν ότι μόνο μια λύση υπάρχει για να επανέλθει η εργασιακή ηρεμία στα Σώματα Ασφαλείας: Να πάρουν πίσω την απαράδεκτη αυτή απόφαση και το κυριότερο, να πάρουν πίσω τις περικοπές και να αποκαταστήσουν τώρα το γόητρο των ενστόλων, που βάναυσα έχουν πλήξει με την πολιτική τους στο χώρο μας τα τελευταία χρόνια. Εκεί να αναζητήσουν τις ευθύνες και όχι στον ένστολο που διεκδικεί το δίκιο του!”

Διαβάστε

Ένστολοι "κρεμάστηκαν" έξω απο το υπ. Οικονομικών και τη Βουλή

    Διαδώστε αυτό το άρθρο