Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Έδειραν στελέχη του ΣΔΟΕ που πήγαν για έλεγχο

Έδειραν στελέχη του ΣΔΟΕ που πήγαν για έλεγχο
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 17.05.2011 | 10:16
Πρώτη δημοσίευση: 17.05.2011 | 10:16

Μπορεί χθες να πιάστηκαν στα πράσα στελέχη του ΣΔΟΕ με φακελάκι όμως κάποιοι που κάνουν την δουλειά τους σωστά όχι μόνο βρήκαν τον μπελά τους αλλά τους έκαναν και μαύρους στο ξύλο.

Χθες, από τις Εσωτερικές Υποθέσεις της Αστυνομίας ανακοινώθηκε η σύλληψη τριών στελεχών του ΣΔΟΕ οι οποίοι πιάστηκαν την ώρα που φέρονται ότι αποσπούσαν 1.000 προσημειωμένα ευρώ από ένα ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ στο Αιγάλεω, στα βιβλία του οποίου σε προηγούμενο έλεγχο διαπίστωσαν φορολογικές παραβάσεις.
 
Αυτό που δεν έγινε γνωστό, είναι ότι κάποιοι άλλοι που προσπάθησαν να κάνουν ευσυνείδητα τη δουλειά τους όχι μόνο ξυλοκοπήθηκαν, αλλά η ιδιοκτησία της επιχείρησης που τους υποδέχτηκε κατ' αυτόν τον τρόπο, έσπευσε -εάν είναι αληθή τα καταγγελλόμενα- να τους σπιλώσει!
 
Το βίαιο περιστατικό χρονολογείται πριν από τρία βράδια έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης δημοφιλούς για το συγκεκριμένο λόγο οδού της Γλυφάδας, το οποίο επιχείρησαν να ελέγξουν οι άνδρες του ΣΔΟΕ.
Αντί των φορολογικών βιβλίων ήρθαν τετ α τετ με τους μπράβους του μαγαζιού οι οποίοι σύμφωνα με τις πληροφορίες τους κακοποίησαν βάναυσα. Το εντυπωσιακό για το θράσος ιδιοκτητών και μποξέρ ήταν ότο μόλις έγινε η καταγγελία στην αστυνομία για το επεισόδιο, αμφότεροι οι φερόμενοι ως ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί υποστήριξαν ότι οι του ΣΔΟΕ είχαν απαιτήσει σεβαστό χρηματικό ποσό, για να "σβήσουν" φορολογικές παραβάσεις.
 
Οι έχοντες πρόσβαση στα στοιχεία της υπόθεσης, διατείνονται πως το δίκιο είναι με το μέρος των Ράμπο.
    Διαδώστε αυτό το άρθρο