Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Εδώ χτύπησε ο ληστής τον πασίγνωστο επιχειρηματία – Τι λέει o γιος του στο Νewsit

Το σημείο που ο ληστής έστησε καρτέρι στον 59χρονο επιχειρηματία
Το σημείο που ο ληστής έστησε καρτέρι στον 59χρονο επιχειρηματία

VIDEO και ΦΩΤΟ απο το σημείο που ο πασίγνωστος επιχειρηματίας δέχθηκε επίθεση από τους ληστές.

Ηταν 11.00 το βράδυ και ο γνωστός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης αλυσίδας καταστημάτων με χαρτικά και σχολικά είδη,  επέστρεφε στο σπίτι του στην οδό Κυθήρων 2.

Εξω από το σπίτι του στον Άλιμο έζησε τον εφιάλτη ο πασίγνωστος επιχειρηματίας

Στην είσοδο της πολυκατοικίας τον περίμενε ο ληστής. Ο 59χρονος επιχειρηματίας  που δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό έπεσε στο έδαφος όταν ο ληστής τον χτύπησε με τη λαβή του όπλου του στο κεφάλι και τον έριξε στο έδαφος. Αμέσως μετά του άρπαξε έναν φάκελο με 180.000 ευρώ και έφυγε τρέχοντας.

Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και το μόνο που μπόρεσε να πει στους αστυνομικούς ήταν πως είδε τον ληστή να κατευθύνεται προς μια μηχανή όπου περίμενε ένα άτομο, πιθανότατα ο συνεργός του.

Το Νewsit επικοινώνησε με τον γιο του πασίγνωστου επιχειρηματία ο οποίος δήλωσε “ο πατέρας μου ευτυχώς είναι καλά. Έχει πολλά θλαστικά τράυματα στο κεφάλι από το χτυπημα με το όπλο, όμως είναι καλά και ήδη έχει πάρει εξιτήριο”.

Στον φράχτη της πολυκατοικίας υπάρχουν όπως βλέπετε και στη φωτογραφία κομμένα σίδερα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης από αυτο το σημείο πήδηξε και έτρεξε προς τον συνεργό του.

Τα κομμένα σίδερα στον φράχτη

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΒΕΛΑΣ – ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πασίγνωστος επιχειρηματίας θύμα ληστείας- Του άρπαξαν 180.000 ευρώ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε