Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Εφημερίδες: Τα σημερινά (8 Φεβρουαρίου) πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Εφημερίδες: Τα σημερινά (8 Φεβρουαρίου) πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Εφημερίδες και πρωτοσέλιδα εφημερίδων. Διαβάστε τα κεντρικά θέματα στα πρωτοσέλιδα των σημερινών (Δευτέρα 08/02/2016) εφημερίδων. Δείτε αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών, οικονομικών και αθλητικών εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Στα άκρα κι όποιος αντέξει»: Η εφημερίδα γράφει ότι: «σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες! Έφοδος των τρακτέρ (την Παρασκευή) στην Αθήνα! Κόλαση στην Κω και ΕΔΕ κατά αστυνομικών για τις συμπλοκές με τους κατοίκους του νησιού. Και «plan b» στις συντάξεις, με πλαφόν στις κύριες και σφαγή στις επικουρικές και τα εφάπαξ».

Δείτε εδώ όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΕΘΝΟΣ: «Βαριές ποινές σε όσους δεν δέχονται κάρτες»: Η εφημερίδα σημειώνει: «με ποινές φυλάκισης, κλείσιμο της επιχείρησης και υψηλά χρηματικά πρόστιμα κινδυνεύουν όσοι δεν δέχονται πληρωμές με κάρτες, αν και διαθέτουν τα ειδικά τερματικά μηχανήματα. Παράλληλα η κυβέρνηση προωθεί ρύθμιση για την υποχρεωτική χρήση του «πλαστικού χρήματος» σε όλες τις συναλλαγές».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «10 παγίδες στο ασφαλιστικό για Δημόσιο και ενστόλους»: Η εφημερίδα γράφει ότι: «κλειδί η 35ετία για πλήρη σύνταξη από τα 58. Οι επιλογές για τους εκπαιδευτικούς και τι ισχύει για γονείς ανήλικων τέκνων. Κόβουν συντάξεις και εφάπαξ σε στρατιωτικούς, αστυνομικούς, λιμενικούς και πυροσβέστες. Οι προϋποθέσεις για θεμελίωση «εξόδου» πριν από τις περικοπές».

ΕΣΤΙΑ: «Παραγραφή ευθυνών με τις εκλογές»: Η εφημερίδα τονίζει ότι: «η ασφυκτική πίεσις που δέχεται η Κυβέρνησις τόσο στο εσωτερικό, από τους αγρότες και τους ελεύθερους επαγγελματίες, όσο και στο εξωτερικό, από το Κουαρτέτο των δανειστών, έχει φέρει το τελευταίο διάστημα στο προσκήνιο το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Επόμενο μπλόκο στο Σύνταγμα»: Η εφημερίδα γράφει ότι: «κλιμάκωση αποφασίστηκε στην πανελλαδική συνάντηση της Νίκαιας, όπου παρέστησαν εκπρόσωποι από την πλειονότητα των μπλόκων. Το ραντεβού δόθηκε για την Παρασκευή στο κέντρο της Αθήνας. Απόσυρση του ασφαλιστικού και φορολογικού. Επ’ αόριστον αποκλεισμοί σε κομβικά σημεία».

Δείτε εδώ όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΤΑ ΝΕΑ: «Βάζουν τρικλοποδιές»: Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «σε πόλεμο χαρακωμάτων απέναντι στο ΤΑΙΠΕΔ προχωρούν ορισμένα κυβερνητικά στελέχη βάζοντας τρικλοποδιές στις ιδιωτικοποιήσεις –παρά τις συγκεκριμένες δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα με την υπογραφή του τρίτου Μνημονίου».

KONTRA NEWS: «Γνωστός πολιτικός έχει 4.000.000 κατάθεση σε μαύρο λογαριασμό στην Ελβετία»: Η εφημερίδα γράφει ότι «συναγερμός έχει σημάνει στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες μετά τον εντοπισμό απ’ τους οικονομικούς εισαγγελείς που ερευνούν τη λίστα της Ρηνανίας, ενός μαύρου λογαριασμού στη UBS με καταθέσεις τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Εκρηκτικό το μίγμα φόρων και εισφορών»: Η εφημερίδα τονίζει ότι: «στη μέγγενη ασφαλιστικών εισφορών και φόρων θα βρεθούν οι ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες από το 2016, εφόσον υλοποιηθούν τα κυβερνητικά σχέδια για το ασφαλιστικό και την αναμόρφωση της φορολογικής κλίμακας».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε